Brigitte Sfăt, TEORIE ŞOC. Ilie Năstase ar fi fost drogat în noaptea când a fost oprit de poliţia rutieră VIDEO

Publicat: Vineri, 01 Iunie 2018 15:01 // Actualizat: Vineri, 01 Iunie 2018 15:01 // Sursa: romaniatv.net

Brigitte Sfăt, ipoteză șocantă! Soția lui Ilie Năstase a vorbit despre scandalul de săptămâna trecută, în care fostul tenismen a fost încătușat și susține că ar fi fost drogat de cei din anturajul său.

"Eu am observat ca...am stiut ca nu a dormit deloc 24 de ore. Avea pupilele foarte dilatate, iar după ce a dormit o oră, avea pupilele foarte mici. Inseamna ceva pentru mine. Eu am avut cluburi ani de zile, știu cum merg lucrurile. Cred că cineva i-a pus ceva în băutură in seara ceea", a declarat Brigitte Sfăt, informează România TV.

Citeşte şi Poliţistul care l-a oprit în trafic pe Ilie Năstase face mărturii în premieră despre noaptea scandalului


1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Ilie Năstase băut ilie nastase catuse ilie nastase drogat scandal ilie nastase
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 iun 03:55
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.7081
RON
23 Jan
noapte 1 °
zi 1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H