Bunica copilului ucis de maidanezi a relatat tragedia. Măruţă a izbucnit în lacrimi FOTO

Cătălin Măruţa s-a cutremurat la povestea bunicii lui Ionuţ, copilul ucis de maidanezi. Moderatorul TV a izbucnit în lacrimi în direct, profund marcat de tragedia familiei micuţului.

06 sept. 2013, 16:30

„Singurul motiv pentru care bunica lui Ionuţ a venit în emisiune este ca să ne ajute să înţelegem ce s-a întâmplat acolo, pentru că aşa ceva să nu se repete niciodată” a precizat Cătălin Măruţă la începutul emisiunii.

„Sunt foarte derutată şi nu am mai putut să dorm. Am plâns până acum. În ziua aia, aveam de ales să merg în Cişmigiu sau în Tei. Am zis să merg în Tei pentru că nu mai mersesem de mult, de dinainte de Revoluţie. Am crezut că le fac o bucurie copiilor” a povestit bunica lui Ionuţ.

„Bunica, pe Ionuţ l-au mâncat câinii! Erau cinci, şase câini pe el şi trăgeau de el. Fratele meu a murit” au fost cuvintele pe care băieţelul i le-a spus bunicii.

Cătălin Măruţă a ascultat-o pe bunica copiilor cu lacrimi în ochi.

„N-aş vrea să fie nimeni în pielea mea acum, nu ştie nimeni ce e în sufletul meu. Mă rog măcar ca băiatul rămas să fie sănătos. Viaţa mea nu mai are sens. A fost o cruce prea grea pentru mine”, a mai spus bunica plângând.