Cadouri de Craciun: Idei de daruri pentru familie

De Craciun sunt atat de multe lucruri de facut, ca lasati, ca de obicei, pe ultima suta de metri cadourile pentru cei dragi. Iar atunci intrati in panica si nu stiti ce sa luati. Cunoasteti sentimentul, nu? Tocmai de aceea, va oferim cateva sugestii de cadouri de Craciun, care sa fie si utile si nici sa nu va depaseasca bugetul de cheltuieli.

22 dec. 2015, 10:15
Cadouri de Craciun: Idei de daruri pentru familie

De Craciun, puteti opta pentru suporturi de farfurii

Suporturile de farfurii sunt foarte utile intr-o casa. O masa aranjata cu suporturi din bambus de exemplu are un aspect deosebit, deci nu veti da gres daca pentru fiecare membru al familiei la care veti merge in vizita de Craciun veti cumpara un astfel de suport. In functie de model si de materialul din care este realizat, un suport de farfurii costa de la 4 la 30 de lei. Pentru bucatarie sunt la fel de utile si seturile cu manusi sau suporturi pentru oalele fierbinti.

Obiectele hand-made sunt la moda si foarte potrivite pentru cadourile de Craciun

Piata de hand-made a luat amploare si la noi. Puteti gasi la targurile specializate sau chiar pe net diverse obiecte hand-made (de la bijuterii, la fulare, accesorii, pahare, farfurii pictate manual, magneti ce frigider sau decoratiuni).

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.