Calculele campionatului. Cine mai poate opri CFR Cluj din lupta la titlu. PROGRAM PLAY-OFF ultimele etape şi CLASAMENT

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică,a declarat, luni, după înfrângerea suferită cu CSM Poli Iaşi, în urma căreia a pierdut locul I, că titlul nu este jucat, dar dacă elevii săi vor evolua la fel nu vor avea şanse la campioant.

RomaniaTV.net
07 mai 2018, 20:11
Calculele campionatului. Cine mai poate opri CFR Cluj din lupta la titlu. PROGRAM PLAY-OFF ultimele etape şi CLASAMENT

FCSB a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de CSM Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a VIII-a a play-off-ului Ligii I. Andrei Cristea a marcat în minutul 89, după ce coechipierul său Qaka, dorit de FCSB, a fost eliminat, în minutul 74.

În minutul 89, Panţîru a iniţiat un contraatac după ce a recuperat o minge în interiorul terenului propriu, apoi i-a pasat lui Andrei Cristea, care, scăpat singur cu Bălgrădean, l-a învins cu un şut plasat.

CFR rămâne pe locul I, cu un punct avans faţă de FCSB.

Programul ultimelor două runde:

Etapa 9

Astra – CFR

CS U Craiova – FCSB

Etapa 10

FCSB – Astra

CFR – Viitorul

clasament

De notat că putem cunoaşte noua campioană a României încă din acest weekend, dacă FCSB pierde la Craiova, iar echipa lui Dan Petrescu se impune pe terenul Astrei.

În caz de egalitate de puncte între FCSB şi CFR, va conta golaverajul. Asta pentru că în play-off ambele meciuri directe dintre cele două rivale la titlu s-au terminat egal, 1-1.

FCSB şi CFR Cluj joacă de la aceeaşi oră. Programul ultimei etape din Liga 1