Cântăreţ promovat de Traian Băsescu, arestat pentru proxenetism VIDEO

Ricky Ardezianu, un artist din Republica Moldova, este acuzat de autorităţile de la Chişinău că a încercat să convingă două fete să presteze servicii sexuale pentru alte persoane şi a fost trimis după gratii pentru 30 de zile. Ardezianu a devenit celebru în 2013, când, aflat în vizită în Moldova, Băsescu l-a invitat să cânte la botezul nepoatei sale.

30 iul. 2017, 11:45
Cântăreţ promovat de Traian Băsescu, arestat pentru proxenetism VIDEO

Artist cunoscut în Moldova, excentricul Ricky Ardezianu a ajuns acum în arest. El este acuzat de proxenetism, după ce ar fi încercat să ofere altor persoane serviciile sexuale a două tinere.

Ardezianu a căpătat notorietate şi în România, după ce a făcut cunoştinţă cu Traian Băsescu. Acum patru ani, aflat într-o vizită la Chişinău, Băsescu l-a invitat pe Ardezianu la botezul nepoatei sale, după ce cântăreţul s-a plâns că artiştii basarabeni nu sunt căutaţi în România.

Ricky Ardezianu a fost încântat de invitaţia preşedintelui.

Mulţi au crezut atunci că Traian Băsescu l-a invitat în glumă pe artist. Nici vorbă de aşa ceva, spunea Ardezianu, care a fost sunat după câteva săptămâni de către un consilier prezidenţial care i-a confirmat că invitaţia rămâne valabilă.

Iniţial, cântăreţul acuzat de proxenetism a fost pus sub arest la domiciliu. Ulterior, însă, Curtea de Apel a dispus ca Ardezianu să fie transferat în celulă.