Captură a poliţiei de frontieră Mehedinţi: un pistol cu gaze şi un joint

Droguri, o armă deţinută ilegal şi zeci de cartuşe au găsit poliţiştii de frontieră din Mehedinţi în maşina a cinci tineri din Craiova. Oamenii legii avea informaţii că tinerii deţin droguri şi muniţie asupra lor. Cei cinci riscă acum câte 7 ani de închisoare.

12 iul. 2014, 14:33
Captură a poliţiei de frontieră Mehedinţi: un pistol cu gaze şi un joint

Cei cinci tineri, patru băieţi şi o fată, veniseră în vizită la prieteni în localitatea Oprişor din Mehedinţi. Au fost opriţi de poliţiştii de frontieră, care aveau informaţii că deţin ilegal armament şi muniţie.

Oamenii legii au controlat maşina, un autoturism înmatriculat în Italia şi au găsit ceea ce căutau.

„Unul dintre tineri avea asupra sa un pistol cu gaze şi 36 de cartuşe aferente pentru acesta. Totodată în autoturism s-a găsit şi o ţigară confecţionată artizanal cu produs vegetal susceptibil a fi cannabis. Pistolul era ascuns în scaunul şoferului şi acesta era folosit chiar în alte scopuri”, a declarat Lorin Lăpădat, agent şef Poliţia de Frontieră.

„S-a întocmit dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiei şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu”, a spus Valeriu Pera, purtător de cuvânt al Poliţia de Frontieră Mehedinţi.

Cei cinci tineri teribilişti riscă să-şi petreacă următorii şapte ani după gratii.