CAPTURĂ SPECTACULOASĂ: 1.200 de arme descoperite în Vama Siret

Un turc a fost prins la Vama Siret, în timp ce încerca să intre în ţară, în Suceava, cu un adevărat arsenal de armament. Avea ascunse în TIR peste 1.200 de arme cu aer comprimat pentru care nu avea niciun act.

05 oct. 2016, 13:48
CAPTURĂ SPECTACULOASĂ: 1.200 de arme descoperite în Vama Siret

Marţi, polițiștii de frontieră din Vama Siret au confiscat peste 1.200 de arme cu aer comprimat și câteva sute de accesorii, dintr-un automarfar cu remorcă, scrie svnews.ro. TIR-ul era condus de un cetățean turc în vârstă de 55 de ani. El transporta, conform documentelor de însoțire, piese auto. Însă, în urma unui control amănunțit, pe lângă marfa transportată legal au mai fost găsite 1.210 arme cu aer comprimat și 327 de accesorii pentru acestea, pentru care șoferul nu avea acte.

Întreaga cantitate de armament a fost ridicată și predată unui echipaj al Inspectoratului de Poliție Suceava. Turcul este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.

Citeşte şi Doi bărbaţi au fost reţinuţi pe loc în Caraş-Severin! Poliţiştii au rămas UIMIŢI când au văzut ce transportau aceştia