Carambol pe DN1, în zona municipiului Câmpina. Cinci maşini implicate, traficul este paralizat

Traficul rutier este îngreunat, vineri, pe DN1, în zona municipiului Câmpina, judeţul Prahova, pe sensul de mers către Braşov, din cauza unui accident în care au fost implicate cinci maşini.

02 iun. 2017, 09:50
Carambol pe DN1, în zona municipiului Câmpina. Cinci maşini implicate, traficul este paralizat

Un grav accident de circulaţie a avut loc în zona municipiului prahovean Câmpina. Cinci autoturisme au fost implicate în carambol. Circulaţia pe sensul de urcare al DN1 Ploieşti – Braşov se desfăşoară îngreunat.

Accidentul s-a produs după ce un şofer a vrut să intre pe DN1 fără să se asigure, iar o femeie aflată la volanul altei maşini a schimbat banda şi a frânat brusc, pentru a evita impactul. În acel moment, maşina condusă de femeie a fost lovită din spate de trei autoturisme.

„În accident au fost cinci maşini implicate, însă coliziune a existat doar între patru. Maşina celui care a ieşit de pe drumul secundar nu a fost lovită”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, potrivit Mediafax.

O persoană a suferit un atac de panică.

„Noi ne-am deplasat cu o autospecială şi cu o Ambulanţă SMURD. A fost o persoană care a suferit un atac de panică, dar nu merge nimeni la spital”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae.

Poliţiştii estimează că traficul va reveni la normal în scurt timp.