Carmen Harra: Cristi Borcea nu va rămâne cu Valentina Pelinel

Invitată în emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars, Carmen Harra a vorbit despre subiectul Borcea-Vidican-Pelinel, scrie antenastars.ro.

19 mart. 2016, 18:00
Carmen Harra: Cristi Borcea nu va rămâne cu Valentina Pelinel

Aceasta susţine că fostul acționar dinamovist nu va rămâne nici cu Valentina Pelinel. Carmen Harra are un apartament în Miami, situat în apropierea celui în care va sta Alina Vidican în următoarea perioadă. 

Carmen Harra, clarvăzătoarea stabilită în America, susţinea recent că băiatul pe care îl aşteaptă Valentina Pelinel nu ar fi al lui Cristi Borcea.  Carmen Harra a prezis si că Borcea se va desparti de Alina.

CITEŞTE ŞI Cristi Borcea, REACŢIE ULUITOARE la aflarea veştii că Valentina este GRAVIDĂ

„In 2011 am spus ca Borcea nu o sa ramană cu Alina, insa nu cred ca ramane nici cu una, nici cu alta. Nu cred ca e copilul lui Borcea. Pană la urma, Borcea o sa platească multe pensii alimentare. Trebuie sa se dovedească ca acest copil este al lui, iar eu cred ca Alina si Borcea vor divorta si el nu va ramane cu niciuna dintre ele. De ce nu a spus Valentina cine e tatal copilului? Singura femeie care a avut intelepciune si care l-a inteles a fost prima nevasta, dar niciuna nu va ramane cu el”, a declarat Carmen Harra la o emisiune TV.

CITEŞTE ŞI Valentina Pelinel îi trimitea POZE SEXY lui Cristi Borcea la închisoare FOTO

Valentina Pelinel a povestit într-un interviu acordat unui blog că şi-a dorit copilul şi că nu are nicio problemă cu sarcina.

„A fost o chestie asumată de ambele părţi. Nu am vrut să vorbesc despre tatăl copilului pentru că mi-am asumat acest copil, chiar dacă şi l-a asumat şi el, nu am vrut să fie ceva atât de public. Nu ştiu de ce s-a creat o isterie naţională pe tema asta. Eu chiar nu am spus încă şi dacă stăm un pic şi ne gândim, sută la sută nu ştie nimeni al cui e acest copil”, a povestit fotomodelul pentru blogulmireselor.ro

Pelinel spune că tatăl va fi prezent întotdeauna în viaţa copilului şi lasă de înţeles că la un moment dat ar putea chiar să se mărite cu el.

„Nu condamn un copil să crească fără tată. Nu mai zic că nu am anunţat cine e tatăl, nu am zis că tatăl nu va fi prezent în viaţa copilului şi cel mai important, nu am zis că sunt singură pe viaţă, că o să trăiesc toată viaţa singură şi că nu o să fie cineva lângă mine”, a spus Valentina.

Valentina recunoaşte însăcă fiul ei nu o să îl aibă pe tatăl lui alături o perioadă, însă acesta va avea tot sprijinul ei şi îl va ajuta să crească frumos.

„Sunt familii în care copiii văd părinţii că beau, că se bat, văd violenţă încă de mici. Păi ăia sunt copii traumatizaţi, copii de care societatea şi părinţii îşi bat joc, nu un copil care, dintr-un motiv sau altul poate nu are un părinte lângă el la un moment dat”, a spus Valentina Pelinel.

 Citeşte şi