Casa în care s-a născut Donald Trump a fost vândută cu 2,1 milioane de dolari

Casa în care s-a născut şi a copilărit actualul preşedinte al SUA, Donald Trump, situată în cartierul Queens, din New York, a fost vândută cu suma de 2,14 milioane de dolari.

27 mart. 2017, 18:21
Casa în care s-a născut Donald Trump a fost vândută cu 2,1 milioane de dolari

Din vânzarea casei în care a trăit Donald Trump în primii săi 4 ani de viaţă s-a obţinut un preţ mai mare decât preţul mediu al reşedinţelor din zonă, scrie presa americană.

Locuinţa este situată într-un cartier înstărit, în Jamaica Estates, în partea de est din Queens. Adresa figurează şi în certificatul lui de naştere.

Trump şi familia lui s-au mutat apoi într-o altă locuinţă, mai mare decât prima, pe care a construit-o tatăl lui , Fred Trump.

Citeşte şi Cine câştigă: Hillary sau Trump? Ce spun ASTROLOGII?

Într-un talk-show – The Tonight Show – difuzat de NBC, în septembrie, Trump a povestit desprte această casă şi şi-a exprimat părerea de rău că locuinţa a fost vândută. El s-a exprimat atunci că ar vrea să o achiziţioneze din nou.

Întrebat de AFP, şeful agenţiei imobiliare care a organizat vânzarea reşedinţei, Misha Hagani, nu a vrut să divulge identitatea celui care a achiziţionat casa, dar a dat asigurări că nu este vorba despre Donald Trump.