Incendiul violent la Medgidia. 10 case au fost cuprinse de flăcări, 43 de persoane sunt evacuate VIDEO

Un puternic incendiu a izbucnit vineri dimineaţă la o locuinţă din Medgidia, iar şapte autospeciale au fost trimise pentru stingerea flăcărilor, iar focul s-a extins la mai multe locuinţe din apropiere,

09 feb. 2018, 07:21
Incendiul violent la Medgidia. 10 case au fost cuprinse de flăcări, 43 de persoane sunt evacuate  VIDEO

UPDATE. Incendiul s-a extins la casele vecine. Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, 10 gospodării au fost cuprinse de flăcări, în care locuiau 18 familii (43 de persoane). Toate persoanele vor fi duse la Primărie, în vederea asigurării cazării. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină vineri dimineaţa, la un incendiu izbucnit în zona Ciment din Medgidia. În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului, incendiul afectase o casă pe o suprafaţă de aproximativ 40-50 de metri pătraţi, trei detaşamente de pompieri, cu cinci autospeciale, intervenind iniţial pentru stingerea flăcărilor. Apoi, numărul a fost suplimentat, ajungându-se la şapte autospeciale de la patru detaşamente.

În urma incendiului, o persoană a suferit atac de panică, fiind preluată de ambulanţă şi transportată la spital.

Din cauza vântului puternic, există riscul ca focul să se extindă şi la locuinţele învecinate, au spus reprezentanţii ISU Dobrogea.

În prezent, intervenţia pompierilor este în desfăşurare.