Câştigătoarea premiului CEA MAI MICĂ CASĂ: o locuinţă de lemn GALERIE FOTO

Titlul de Cea mai frumoasa casa de mici dimensiuni a anului a fost castigat de o superba cabana din lemn, desfasurata pe mai putin de 75 metri patrati, din Oregon, SUA. Casuta cocheta apartine unui cuplu aflat in pragul pensionarii si intruneste toate conditiile unui trai confortabil, relaxat si linistit.

23 mart. 2015, 09:30

Micuta casa din lemn, fara etaj, este compusa din hol, living, bucatarie, o baie si doua dormitoare, scrie casadex.ro. Centrul locuintei este, fara indoiala, zona de zi, a carei compartimentare deschisa contribuie la marirea vizuala a spatiului.

Citeşte şi Este cât se poate de adevărat. Cum arată apartamentul care costă 1 EURO

La intersectia holului, bucatariei si livingului se afla un godin ce incalzeste intreaga zona de zi, fiind totodata un element decorativ specific unei constructii din lemn. Pentru a delimita vizual holul de living si bucatarie, Nil Pearlson, arhitectul care a conceput si dezvoltat proiectul castigator, a ales diferite tipuri de pardoseli: travertin pentru hol si parchet laminat pentru bucatarie si living.

Citeşte şi A cumpărat un garaj abandonat şi l-a transformat într-o locuinţă de vis GALERIE FOTO

Interiorul casutei a fost finisat in nuante placute, calduroase, apropiate de nuanta naturala a lemnului, prezent la tot pasul, in intreaga locuinta: pardoseala, grinzile de pe tavan, tamplaria ferestrelor, usile interioare, cele exterioare si piesele de mobilier.