CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2018. Bogdan Vandici a decis ce face cu marele premiu

Cel de-al cincilea sezon a fost unul de poveste, fiindcă a avut cele mai frumoase și mai gustoase farfurii. Au fost peste 1000 de bucătari înscriși, dar doar 220 s-au prezentat în fața Chefilor. În semifinală au ajuns doar șase concurenți, iar finala a fost o bătălie dată în trei: Marlena, Cristina și Bogdan. La doar 21 de ani, Bogdan a reușit să arate tuturor că nu vârsta este cea care contează, ci talentul și îndrăzneala cu care decizi să faci spectacol în bucătărie.

27 iun. 2018, 17:43
CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2018. Bogdan Vandici a decis ce face cu marele premiu

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018. Au gătit contra cronometru și au încercat să demonstreze că au tot ceea ce le trebuie pentru a câștiga premiul de 30.000 de euro. Cei trei semifinalişti s-au luptat pentru titlul de cel mai bun chef.

„Să vină banda”, a zis Florin plin de emoții. Verdictul? Marele câștigător a fost desemnat Bogdan Vandici, bucătarul din echipa albastră de ștrumfi jedi, condusă de Chef Florin Dumitrescu.

Bogdan Vandici este din Oradea, are 21 de ani și este bucătar. Pentru a impresiona juriul, concurentul a ales să facă o prăjitură Pavlova. Emoțiile au fost mari, dar concurentul s-a descurcat de minune și a terminat rețeta la timp.

Invitat la emisiunea „Prietenii de la 11″, marele câștigător „Chefi la cuțite” a dezvăluit cum a fost experiența concursului pentru el. Nu a uitat să anunțe și ce va face cu frumușica sumă care i-a intrat în posesie.

„Cu banii avem planuri mari, plec la Las Vegas cu băieții…Glumesc!”, s-a amuzat Bogdan Vandici.