CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019. Scandal între juraţi, cine a luat marele premiu al sezonului 6

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019. S-a decis câștigătorul pentru cel de-al 6- lea sezon Chefi la cuțite 2019. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu sau Florin Dumitrescu? În cunoscutul show gastronomic s-au implementat noi reguli, iar chefii au parte de bonus carduri și cuțite de aur pe care le pot oferi concurenților și pot schimba complet traiectoria concursului.

22 ian. 2019, 17:54

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019 este Mihai Munteanu „Munti”.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019.Voturile care au desemnat cei trei finaliști stârnesc furie între cei trei chefi. Deși nu a avut niciun concurent în ultima probă a semifinalei, chef Florin Dumitrescu l-a susținut pe Silviu Nedelea, concurent în echipa albastră, care a ratat finala. „Nu mi se pare normal că o farfurie de genul acesta să primească nota trei de la Scărlătescu”, a comentat Dumitrescu, cu privire la jurizarea farfuriei lui Silviu. Eliminarea lui Silviu Nedelea a fost o surpriză pentru cei doi chefi, care mizau pe el, atât Bontea, cât și Dumitrescu. Imediat după ce află că este eliminat, Silviu întâmpină probleme de sănătate, iar doctorul este nevoit să intervină.


CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019, rasturnare de situatie. Au fost sute la degustările pe nevăzute, au intrat 18 în echipe, iar la final doar trei au ajuns în finală. Chefii au decis care sunt cei trei finaliști de la „Chefi la cuțite”. Munti din echipa albastră și Maria Burlacu și Andrei Balasz din echipa galbenă sunt cei trei magnifici care se vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro, în finala sezonul 6. 


CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019. Filmările de la Chefi la cuțite 2019 s-au terminat, iar câștigătorul ar fi din echipa lui Chef Sorin Bontea, potrivit Click.ro. În echipa sa de bucătari, Sorin Bontea a avut și concurenți „suflați” de la colegul său, Florin Dumitrescu, care a rămas fără Valentin Dumitrescu și Silviu Nedelea. Cei doi alături de Mihai Munteanu Munți au format o echipa lui Bontea, iar unul dintre acești, Silviu Nedelea, ar fi câștigat marele premiu de 30.000 de euro.

Chef Dumitrescu este extrem de dezamăgit, iar sezonul acesta s-a încheiat pentru el. Cei doi concurenți ai săi au fost eliminați după jurizarea probei cu numărul doi din Semifinală, iar Chef Dumitrescu nu va avea astfel niciun concurent în finală. „Sezonul șase s-a încheiat pentru mine”.

Bătălia va fi dusă de către chef Bontea și chef Scărlătescu. „Sezonul 6 s-a încheiat pentru mine!”, exclamă chef Dumitrescu. „Bontea l-a sabotat încă de la început, i-a luat doi concurenți, printre care cuțitul de aur. Era cumva de așteptat”a comentat Scărlătescu la aflarea veștii.

Semifinala „Chefi la cuţite”, difuzată luni de Antena 1, a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public

Ediţia semifinalei „Chefi la cuţite”, difuzată luni seară de Antena 1, a fost lider de piaţă pe toate segmentele de public şi a înregistrat cifre record.

Show-ul culinar a înregistrat un record la nivelul cotei de piaţă pe toate target-urile, iar la nivelul întregii populaţii a ţării, dar şi la oraşe, un record de audienţă şi la nivelul rating-ului.

În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 19.59-23.12, show-ul a condus detaşat topul audienţelor. La nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 11,9 puncte de rating şi 30,5 % cota de piaţă, fiind urmată de Pro Tv cu 8.1 puncte de rating şi 20,6 % cota de piaţă.

La oraşe, emisiunea a fost lider detaşat cu o medie de 11,3 puncte de rating şi 23,6 % cota de piaţă, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 7,5 puncte de rating şi 15,6 procente din cota de piaţă. Şi la nivelul întregii populaţii a ţării, show-ul a fost lider cu o audienţă medie de 11,3 puncte de rating şi 23,1 % cota de piaţă, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 8,3 puncte de rating şi 17 % cota de piaţă.

Peste 2.510.000 de telespectatori la nivel naţional au urmărit luni seară lupta culinară pentru calificarea în etapa finală, în minutul de maximă audienţă de la 21.10.

Antena 1 a fost lider de audienţă şi în prime time, pe toate categoriile de public. Astfel, în intervalul 19.00-23.00, Antena 1 a înregistrat la nivelul publicului comercial din mediul urban cuprins între 18-49 de ani o audienţă medie de 10.8 puncte de rating şi 27,9% cotă de piaţă, în timp ce Pro Tv se situa pe poziţia secundă cu 9 puncte de rating şi 23,3% cotă de piaţă. La oraşe, postul de televiziune a fost lider cu o medie de 10.5 puncte de rating şi 21,9 % cota de piaţă, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 8,7 puncte de rating şi 18,2 procente din cota de piaţă.

Şi la nivelul întregii populaţii a ţării, Antena 1 a fost lider cu o audienţă medie de 11 puncte de rating şi 22 % cota de piaţă, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 9,6 puncte de rating şi 19,1% cota de piaţă.