CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019. Mihai Munteanu, alias Munti, surpriza finalei sezonului 6

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019. chef Sorin Bontea luptă pentru trofeu cu Mihai Munteanu (Munti), în timp ce chef Cătălin Scărlătescu intră în finală cu doi concurenți, Maria Burlacu (cuțitul lui de aur) și Andrei Balasz.

22 ian. 2019, 18:30
CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019. Mihai Munteanu, alias Munti, surpriza finalei sezonului 6

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2019 este Mihai Munteanu „Munti”.

CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE 2019. Mihai Munteanu, alias Munti, este bucătar profesionist și are 32 de ani. în plus, este favorit la câștigarea marelui trofeu „Chefi la Cuțite”. 

CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE 2019. Munti spune că a ajuns în bucătărie din… greșeală. Nu credea vreodată că se va îndrăgosti iremediabil de această meserie, iar acum nu-și vede viața fără să gătească.

CÂȘTIGĂTOR FINALA CHEFI LA CUȚITE 2019. În urmă cu câțiva ani, Mihai Munteanu a ajuns în Anglia să lucreze la un restaurant, spăla vase. Datorită chefului bucătar a ajuns să gătească. 

CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE 2019. Povestea lui a început atunci când a ajuns prima dată într-un restaurant, nu ca chef, ci la spălat vase. „A fost ciudat, pentru că spălasem trei oale toată viața mea. Dar m-am descurcat, iar unul dintre bucătarii de acolo mi-a oferit o șansă”, povestește Mihai.

CÂȘTIGĂTOR CHEFI LA CUȚITE. Munti se află în echipa lui Chef Sorin Bontea și se luptă pentru marele trofeu Chefi la Cuțite.