Castigatori ASIA EXPRESS 2018: Cum va ajunge premiul în conturile lui Liviu Vârciu, deşi a pierdut concursul

Șapte cupluri de vedete au acceptat provocarea ,,Asia Express”, iar după un maraton de aproape 5000 de kilometri, doar două echipe au ajuns în marea finală!

04 apr. 2018, 07:53
Castigatori ASIA EXPRESS 2018: Cum va ajunge premiul în conturile lui Liviu Vârciu, deşi a pierdut concursul

CÂȘTIGĂTOR ASIA EXPRESS. Pe Drumul Dragonului s-au pierdut rând pe rând aproape toate vedetele intrate în cursa „Asia Express”! La final, Raluka şi Ana Baniciu au câştigat marele premiu de 30.000 de euro!

CÂȘTIGĂTOR ASIA EXPRESS Prezent la „XNS”, Liviu Vârciu a glumit u datoria pe care o are faţă de Nea Mărin după ce a piedut Raluka a delarat în glumă că oricum banii îi dă la botezul fiicei sale. Imediat ce a auzit replica Ralukai, artistul a reacționat: „Atunci nu îmi pare rău că am pierdut”.

„Așa mare merge darul? Că și pe mine m-a chemat”, a spus Dan Capatos.

CÂȘTIGĂTOR ASIA EXPRESS  Ana Baniciu și Raluka au început cursa vieții lor, după cum o numesc chiar ele, cu multe așteptări. Cu toate acestea, cele mai curajoase coechipiere mărturisesc că nu și-au imaginat că vor ajunge atât de departe, dar au plecat în fiecare misiune determinate să-și învingă toate temerile și să transforme provocarea unui reality show extrem de dur în cea mai frumoasă experiență: ,,Mai avem puțin. Înseamnă enorm pentru noi că suntem finaliste, că am ajuns până aici și că am reușit să trecem prin toate momentele grele. Ne-am demonstrat că suntem foarte puternice și că merităm să ne aflăm în această etapă. Acum suntem pregătite să luptăm în ultima misiune, dacă am muncit atât de mult vrem să și câștigăm.”.

CASTIGATORI ASIA EXPRESS 2018: Surpriză mare, toată lumea ar fi pariat pe celălalt cuplu.