Cât costă reparaţiile în VILA MIOAREI ROMAN, ce i-a fost oferită lui BĂSESCU. Suma este uriaşă VIDEO

Reparaţiile la vila care i-a fost propusă lui Traian Băsescu vor costa aproape un sfert de milion de euro, după ce a fost eliberată de fostul locatar, Mioara Roman.

07 feb. 2015, 09:47
Cât costă reparaţiile în VILA MIOAREI ROMAN, ce i-a fost oferită lui BĂSESCU. Suma este uriaşă VIDEO

Reparaţiile la vila în care se va muta fostul preşedinte, Traian Băsescu, vor costa aproape 250.000 de euro, informează România TV.

 Muncitorii, care s-au apucat deja de treabă, trebuie să schimbe instalaţia sanitară, să repare acoperişul sau să refacă pereţii. Vila se află acum într-o stare avansată de degradare.

 

Repararea vilei în care va locui preşedintele Traian Băsescu va fi costisitoare pentru stat. Este o locuinţă cu o suprafaţă generoasă şi tocmai de aceea schimbarea instalaţiei sanitare, repararea acoperişului, zugrăvitul dar şi mobila pentru toată casă, vor costa peste 200.000 de euro.

În acest moment, vila este într-o stare jalnică având mucegai, igrasie şi pereţi scorojiţi.

Citeşte şi Vila în care s-ar putea muta Traian Băsescu, într-o stare DEPLORABILĂ. Cum arată fosta casă a Mioarei Roman

Privind ceilalţi foşti şefi de stat, Ion Iiliescu locuieşte într-un apartament din cartierul Primăverii. Apartamentul are o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi utili şi, în plus, fostul preşedinte are la dispoziţie şi terenul aferent de peste 1000 de metri pătraţi. De asemenea, Emil Constantinescu a primit şi el o casă de la stat după terminarea mandatului de preşedinte. Locuinţa în care stă acum Emil Constantinescu se află în apropiere de Arcul de Triumf. Are o suprafaţă de aproape 250 de metri pătraţi şi o curte aproape dublă, 429 de metri pătraţi.