Cât de nervoasă eşti, în funcţie de zodia ta

Toată lumea urăşte să se simtă aşa. Unele persoane îşi gestionează mai bine nervii, altele nu. Tu cum faci faţă acestui sentiment?

14 sept. 2018, 05:42
Cât de nervoasă eşti, în funcţie de zodia ta

BERBEC

Fie că este vorba despre viaţa personală sau profesională, ai întotdeauna un sentiment negativ atunci când lucrurile nu merg aşa cum vrei.

Eşti mereu în mişcare, ceea ce înseamnă că nu ai timp să te opreşti şi să te bucuri de prezent. Iar când te grăbeşti prin viaţă, uneori te poţi simţi neliniştită. Eşti o persoană anxioasă de obicei, ca urmare a faptului că nu ai destul timp pentru a face tot ce vrei. Ai un program foarte ocupat şi încetinirea e un termen pe care nu îl cunoşti.

Citeşte şi 6 combinaţii dezastruoase de zodii. Dar în dormitor sar scântei!

TAUR

Tu eşti prea încăpăţânată ca să permiţi să devii nervoasă.

Ori de câte ori eşti nevoită să treci printr-o situaţie în care oricare altă persoană ar avea de-a face cu nervozitatea, îţi aminteşti că eşti acolo pentru ceva ce îţi doreşti şi nu te vei lăsa întoarsă din drum din cauza anxietăţii. Pe lângă faptul că eşti prea încăpăţânată pentru a lăsa nervozitatea să ajungă la tine, ştii că această emoţie nu e permanentă. Vei încerca să fii matură cu privire la sentimentele tale, ceea ce înseamnă că nu te vei axa pe cele negative.

GEMENI

Tu eşti cea mai nervoasă persoană care poate exista vreodată.

Nu numai că eşti anxioasă aproape tot timpul, eşti, de asemenea, incredibil de indecisă. Îţi este greu să iei decizii, cântăreşti mereu argumentele pro şi contra şi pui o mulţime de întrebări. Ar trebui să te concentrezi mai mult pe încercarea de a combate toate gândurile care îţi trec prin minte şi care te fac să fii nervoastă tot timpul.

RAC

Dispoziţia ta nu mai surprinde pe nimeni deja, dar asta nu înseamnă că anxietatea ta nu e reală.

Încerci să îţi ascunzi unele emoţii prin afişarea altora, adică îţi maschezi nervozitatea prin prundenţă. Oricine te cunoaşte, ştie acest lucru. Eşti, de asemenea, o persoană destul de nesigură, de aceea ascunzi cum te simţi cu adevărat. Nu vrei ca oamenii să ştie că ai probleme cu încrederea de sine, aşa că îţi ascunzi nervozitatea prin prundenţă sau grijă până când starea proastă dispare.

LEU

Eşti prea încrezătoare în tine ca să te îngrijoreze ceva.

Ştii că singurele lucruri care ar putea să te facă să te simţi anxioasă sunt cele pe care le vrei cu adevărat în viaţă, cum ar fi o promovare la locul de muncă. Dar, dacă ai încredere în tine, atunci acel sentiment o să învingă nervozitatea. Poţi fi, de asemenea, destul de inflexibilă şi încăpăţânată, ceea ce înseamnă că nu îţi place să fii anxioasă şi nervoasă. Eşti cunoscută mai degrabă ca o femeie dură care se poate ocupa de orice, fără sprijin extern.

FECIOARĂ

Nervozitatea ta este provocată de faptul că mereu te îngrijorează ceva.

Când nu îţi faci griji pentru ceea ce se întâmpla în propria ta viaţă, atunci te îngrijorează ceva legat de familia sau prietenii tăi. Vrei să fii acea persoană care este mereu acolo în cazul în care cineva are nevoie de tine, dar ştii că nu e realist. Fiind mereu stresată te transformă într-o persoană extrem de critică care se învinovăţeşte pentru tot. Eşti mereu pe poziţii şi te gândeşti că ceva ar putea merge prost, ceea ce scoate la iveală anxietatea din tine.

Continuarea horoscopului pe eva.ro.