Cătălin Botezatu, la un pas de MOARTE. Mărturisire INCREDIBILĂ

Catalin Botezatu a dezvăluit că a fost la un pas de moarte, când era bebeluş.

23 dec. 2015, 10:03
Cătălin Botezatu, la un pas de MOARTE. Mărturisire INCREDIBILĂ

Catalin Botezatu rasfatatul familiei si atat bunicii, cat si parintii ii faceau toate poftele. Mama lui era foarte tanara cand acesta a venit pe lume, astfel ca a mai dat si gres pe parcursul copilariei lui.

CITEŞTE ŞI Cătălin Botezatu are o iubită nouă. Uite cum arată FOTO

„Mama era foarte tanara cand m-a nascut. Inca nu avea experinta in cresterea unui copil, dar a a invatat pe parcurs. Bunica a ajutat-o foarte mul! Aceasta mi-a povestit ca intr-o seara, inainte de Craciun, mama a vrut sa mearga cu mine la bunici. Aveam doar cateva zile. M-a infasat, m-a infofolit bine si m-a pus pe sanie. Afara erau nametii cat casa si foarte frig. Strada era destul de ingusta si nu prea treceau masini pe acolo. Acesta a fost norocul meu. Mama si bunica stateau pe aceeasi strada, destul de aproape una de cealalta. Cand mama a ajuns la bunica, era singura, fara mine. Eu nu mai eram pe sanie. Ma pierduse pe drum. Bunica a innebunit cand a vazut asta si au fugit amandoua sa ma caute. M-au gasit in nameti, pe la jumatatea drumului. Stateam acolo cuminte, in zapada”, a marturisit Catalin Botezatu pentru Cancan.

„Am avut noroc ca nu a trecut nicio masina pe strada, in acel moment. Altfel, acum nu as mai fi stat aici cu voi. Da, cred ca cineva acolo, sus ma iubeste!”, a incheiat Catalin Botezatu.