Cătălin Botezatu a vorbit, ÎN PREMIERĂ, despre cei trei copii ai săi şi despre gândul de a intra în politică

Publicat: Miercuri, 25 Decembrie 2013 09:45 // Actualizat: Miercuri, 25 Decembrie 2013 13:09 // Sursa: romaniatv.net

Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri, în exclusivitate, la România TV, în ajun de Crăciun. Invitat într-o ediţie specială, acesta a recunoscut că are trei copii: doi naturali şi unul înfiat la distanţă. În aceeaşi emisiune a anunţat, în premieră, că intră în politică şi vrea să fie europarlamentar.

"Copiii au crescut, vorbesc de cei doi copii naturali, celălalt este la distanţă şi mă ocup de el din punct de vedere financiar. Au crescut, au familiile lor, au anturajul lor, nici nu mi-aş dori să-i deranjez. Dacă au nevoie de mine, ştiu de unde să mă ia", a povestit Cătălin Botezatu.

Ca un adevărat Moş Crăciun, Cătălin Botezatu a mai scos din tolba dezvăluirilor şi exclusivitatea că s-a decis să intre în politică. "Pentru prima oară sunt tentat să fac politică şi probabil în următorii ani voi face. Este prima oară când spun că mă gândesc la politică. Am putea să-l vedem pe Botezatu europarlamentar, de ce nu", a mai spus creatorul de modă.

Lui Cătălin Botezatu, sărbătoarea Naşterii Domnului şi amintirile copilăriei i-au atins o coardă sensibilă în suflet: dragostea pentru părinţi. "Niciodată nu i-am spus mamei mele "te iubesc" sau tatălui meu. Deşi îi iubesc foarte tare, nu pot. N-aş putea să-i spun mamei "te iubesc şi însemni pentru mine totul"", a conchis Cătălin Botezatu.

CITEŞTE ŞI: Sexy şi rea cu Cătălin Botezatu. Designerul a fost amendat de o poliţistă

4 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 dec 12:30
...lor, nici nu mi-aş dori să-i deranjez. Dacă au nevoie de mine, ştiu de unde să mă ia”, a povestit Cătălin pentru romaniatv.net.  Sărbătoarea Naşterii Domnului şi amintirile copilăriei i-au atins o coardă sensibilă în suflet designerului: dragostea pentru...
25 dec 11:33
Votează email 0 email
.../> … This article:   Cătălin Botezatu a vorbit, ÎN PREMIERĂ, despre cei trei copii ai...
25 dec 10:01
... Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri, în exclusivitate, la...
25 dec 09:46
...a recunoscut că are trei copii: doi naturali şi unul înfiat la distanţă. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.6975
RON
20 Jan
noapte 0 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H