Cătălin Botezatu, dezvăluiri ULUITOARE despre Bianca Drăguşanu. Ce bărbaţi celebri a refuzat vedeta!

Bianca Dragusanu a fost deseori atacata de fosti prieteni, de colegi sau de cunostinte din trecutul ei indepartat, dar Catalin Botezatu, barbatul care a facut-o celebra in urma cu aproape 10 ani, i-a sarit in ajutor.

23 sept. 2018, 13:51
Cătălin Botezatu, dezvăluiri ULUITOARE despre Bianca Drăguşanu. Ce bărbaţi celebri a refuzat vedeta!

Catalin Botezatu susutine ca Bianca Dragusanu are un suflet extraordinar de bun si sensibil.

„Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar si este foarte sensibila. Sufera cand se cearta cu cineva. Mi-a plans in brate de multe ori dupa diferite divergente avute cu oameni pe care ea i-a ajutat. Ea se macina mult cand este atacata gratuit, chiar daca nu o arata. Am mai remarcat de la inceput la ea si ca este o fata inteligenta si ambitioasa”, a spus Botezatu.

Bianca Drăguşanu, GAFĂ COLOSALĂ pe internet. Un detaliu JENANT a ieşit la iveală FOTO

Designerul a dezvaluit ca, in ciuda parerii generale, fosta lui iubita nu este absolut deloc materialista in relatiile de dragoste: „Este ca o felina pe care nu poti sa o inchizi intr-o cusca. Ea trebuie sa traiasca in habitatul sau, sa fie admirata, dorita, curtata… Daca nu se simte asa, nu mai e Bianca. Eu cred ca l-a ales pe Tate la un moment dat pentru ca a gasit acel ceva pe care nu l-a gasit la alti barbati. Fiecare partener are altceva de oferit… Sa va spun ceva! Dragusanu nu este materialista, cum spun toti. Va zic clar, daca era materialista, puncta la nivel de miliardari si stiu eu ce vorbesc. Multi si-au dorit si ar fi dat orice sa fie cu ea, dar Bianca i-a refuzat fara sa clipeasca. Si pe mine m-a iubit pentru ceea ce sunt, nu pentru faima”.