Câţi bani valorează cariera Denisei Manelista. Suma este una AMEŢITOARE

Acum două luni, după o suferință cumplită, Denisa Răducu trecea în veșnicie lăsând în urma ei o carieră impresionantă, în ciuda faptului că a murit atât de tânără. Iar acum, pare-se, cei din familie, nefiind înzestrați cu talentul ei, au decis să facă ceva pentru a-i fi dusă opera mai departe.

23 sept. 2017, 09:29
Câţi bani valorează cariera Denisei Manelista. Suma este una AMEŢITOARE

Mai exact, spun sursele, cei din familie au decis să vândă drepturile de autor pentru piesele artistei, multe dintre acestea fiind, de-a lungul timpului, adevărate hituri, zecile de milioane de vizualizări fiind mărturia succesului Denisei, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Denisa Manelista, martoră la o crimă. Totul s-a întâmplat la un eveniment unde a fost invitată

Dar, cum piesele cu pricina nu pot fi reinterpretate, cel puțin oficial, de alți artiști, iar cei din familie dorindu-și ca munca Denisei să fie dusă mai departe, au decis, de curând, să vândă toate drepturile celor care vor dori să îi calce cântăreței pe urme. Iar drepturile de autor, cu tot cu contul de socializare și cu cel de artist, valorează, la prima strigare, undeva în jurul sumei de 150.000 de euro, numărul pieselor fiind de ordinul sutelor.

Citeşte şi Familia Denisei Răducu îl dă în judecată pe Liviu Dovleac, impresarul artistei. Motivul este incredibil FOTO

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. „Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.

Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.