Caz incredibil în Satu Mare: a născut un copil mort pentru că anestezistul nu lucrează noaptea

O gravidă din Negreşti Oaş a născut un copil mort după ce a fost lăsată o noapte întreagă cu dureri cumplite. Medicii nu i-au făcut cezariană pe motiv că anestezistul nu are program de noapte.

11 oct. 2017, 14:07
Caz incredibil în Satu Mare: a născut un copil mort pentru că anestezistul nu lucrează noaptea

O tanara de 24 de ani trebuia sa aduca pe lume o fetita frumoasa si sanatoasa pe nume Sofia. În apropiere de termen, femeia a inceput sa aiba dureri ingrozitoare in zona pantecelor si a crezut ca intra in travaliu. S-a dus la maternitatea din Negresti Oas, la medicul ginecolog care a monitorizat-o pe toata durata sarcinii si care a asigurat-o ca totul e in regula. Dupa doua nopti in care i s-a facut doar o injectie, durerile s-au intensificat.

Medicul a asigurat-o pe mama fetei că totul este în regulă.

In miez de noapte, rudele au aflat ca starea tinerei s-a agravat si ca va fi trimisa cu ambulanta la spitalul din Satu Mare.

„Medicul mi-a spus: mama, ia-ti copilul daca nu vrei sa moara, sau vrei sa se nasca un copil mort? Asta mi a spus medicul nervos, cand l-am intrebat de ce nu ii face cezariana aici.Si la un moment dat zice ” NU AVEM ANESTEZIST””, îşi aminteşte mama tinerei de 24 de ani, potrivit stirilekanald.ro.

Pe drum, însă, copilul a murit în pântecele mamei.

Rudele au depus plangere atat  la politie, cat si la colegiul medicilor.