Caz incredibil la o şcoală din Gorj. O profesoară se crede Ecaterina Teodoroiu reîncarnată VIDEO

O profesoară de la o şcoală din Gorj se crede Ecaterina Teodoroiu reîncarnată. Părinţii elevilor sunt revoltaţi şi cer ca aceasta să nu mai predea şi să ajungă într-un spital de psihiatrie.

31 oct. 2018, 07:47
Caz incredibil la o şcoală din Gorj. O profesoară se crede Ecaterina Teodoroiu reîncarnată VIDEO

Mai mulţi părinţi de la şcoala gimnazială din Bengeşti-Ciocadia au despu reclamaţii după ce au aflat de la copiii lor despre comportamentul ciudat al uneia dintre profesoarele de acolo. Femeia a început să predea limba română în unitatea de invăţământ chiar în toamna acestui an, iar acţiunile ei sunt cu adevărat îngrijorătoare.

Iuliana Rădulescu, în vârstă de peste 50 de ani, şi-a sărbătorit pe data de 24 octombrie majoratul, lucru confirmat şi de colegii ei. Celor din conducere le este, însă, teamă să o concedieze pentru că ea a formulat împotriva lor mai multe plângeri aberante la poliţia din Gorj.

„Reclamă elevii, reclamă profesorii, reclamă directorul, reclamă inspectorii şcolari, dar nimeni nu ia nicio măsură în privinţa dânsei. Directorul cică, ar fi furat apă din şcoală şi ar fi vândut-o în Tg-Jiu. Doamna profesoară, înjură şi face discriminări rasiale cu relevii de etnie rromă, ne ameninţă copiii şi umblă cu un ciocan asupra ei, „că să mă apăr, în caz de ceva”. Această d-nă profesoară, în loc să parcurgă materia din programa, „sare ” peste materie, „sare” peste clasicii din manual, peste poeţii noştri, sub pretextul că sunt nişte proşti, şi ajunge direct la pag 50. Că acolo doreşte dânsa”, este o parte din ceea ce s-a scris în documentul semnat de părinţii care îşi doresc ca femeia să fie dată afară din învăţământ.

„Noi, părinţii elevilor din comună considerăm că această „doamnă profesoară” nu mai poate sta liberă pe stradă, nu mai vorbim de şcoala, locul ei fiind într-un spital psihiatric. Există nenumărate probe cu filmări ale copiilor noştri, şi mărturii din care reiese faptul că această zisă, doamnă profesoară, nu este aptă de a preda în învăţământ. Această profesoară are grave tulburări de personalitate, crezăndu-se Vlad Ţepeş, Ştefan cel Mare, Ecaterina Teodoroiu reîncarnată, reprezentantul diavolului pe pământ, şi mai nou, deşi are o vârstă de peste 50 de ani, tocmai şi-a serbat majoratul, spunând copiilor noştri că pe 24 octombrie împlineşte 18 ani”, au mai scris părinţii îngrijoraţi, conform gorj-domino.