CAZ SCANDALOS: Un viceprimar, JEFUIT în plină stradă. Iată cu ce METODĂ au acţionat hoţii

Un viceprimar dintr-o comună din Suceava a fost jefuit în plină stradă. Lovitura a avut loc pe Şoseaua de Centură a Bucureştiului, lângă oraşul Pantelimon, iar hoţii au acţionat prin metoda cauciulul înţepat, informează România TV. Mai exact, i-au tăiat anvelopa de la maşina viceprimarului, iar când acesta a coborât din autoturism, hoţii au furat geanta soţiei bărbatului.

24 ian. 2015, 11:52
CAZ SCANDALOS: Un viceprimar, JEFUIT în plină stradă. Iată cu ce METODĂ au acţionat hoţii

Vasile Rusu, viceprimarul oraşului Broşteni, a fost jefuit în plină stradă. Incidentul s-a produs pe Centura Bucureştiului, lângă oraşul Pantelimon.

Bărbatul se afla cu soţia sa în maşină. La un moment dat, acesta a văzut că ceva nu este în regulă şi a oprit maşina. Cei doi s-au dat jos să verifice ce s-a întâmplat şi astfel au observat că făcuseră pană. La scurt timp, au sosit şi două maşini lângă ei. Nişte bărbaţi l-au întrebat pe viceprimar cum ajung în Voluntari, iar la câteva secunde, alţi bărbaţi au intrat în maşina celor doi şi au furat geanta femeii care se afla pe scaunul din faţă.

În geantă se aflau 2.000 de euro şi 700 de lei, actele celor doi şi ale maşinii, cheile de la casă şi două telefoane.

„Nu ne-am dat seama ce se întâmplă, am oprit, am văzut că este pană. Din spusele poliţiştilor este o metodă a lor de la Napoli. Aşa se procedează acolo. În câteva secunde ne-au lăsat fără geantă. Ne-am uitat la cauciuc, au venit două maşini de ţigani. Ne-au întrebat unde e Voluntari. Nu am apucat să le răspundem, că ne-au luat geanta. Am luat numărul de la maşină, dar era fals. Nu ne-au ameninţat”, a declarat, la România TV, Vasile Rusu.

Această metodă a hoţilor se numeşte „cauciucul înţepat”.

Citeşte şi Numai în România se putea întâmpla aşa ceva. Procurori jefuiţi de hoţi chiar la serviciu