Cazul „Fursecul Otrăvit”. Mărturiile angajatului care îl acuză pe Cristi Borcea că l-a otrăvit VIDEO

Gheorghe Limbutu, fostul şef de protocol de la Dinamo, a dezvăluit la România TV că a fost otrăvit cu fursecuri şi i-a acuzat pe Cristi Borcea şi Nicolae Badea că au muşamalizat cazul.

07 mart. 2016, 07:46
Cazul „Fursecul Otrăvit”. Mărturiile angajatului care îl acuză pe Cristi Borcea că l-a otrăvit VIDEO

Gheorghe Limbutu a lucrat la clubul Dinamo timp de 10 ani şi aproximativ tot de atata timp este şi pe lista de asteptare pentru transplant renal. Problemele de sănătate s-au acutizat în ziua în care, fără să ştie, a muşcat dintr-un fursec otrăvit cu care oficialii clubului Dinamo ar fi încercat să omoare câinii de la baza Săftica.

Pe Calea Floreasca am mâncat un fursec din ăla, am muşcat şi acolo am rămas. Dintr-o dată mi-a luat vederea, n-am mai ştiut nimic„, povesteşte Gheorghe Limbutu. A ajuns în comă la spital şi s-a trezit după opt ore, conectat la aparate. Speriaţi că ar putea fi traşi la răspundere, colegii de la Dinamo l-au rugat să nu povestească nici măcar medicilor despre fursecurile otrăvite.

De-abia după câteva luni, când a ajuns din nou la spital cu complicaţii, omul le-a spus medicilor că fusese otrăvit. „Când mi-a zis, a căzut cerul pe mine. Rinichii dumneavoastră sunt zero, nu mai funcţionează. Otrava aia s-a depozitat la rinichi şi mi-a distrus rinichiul„, a declarat Limbutu, pentru România TV.

Gheorghe Limbutu a dat in judecata clubul Dinamo, pe Cristi Borcea si pe Nicolae Badea şi spera să obţină 150.000 de euro, bani pentru operaţia de transplant din Germania. Verdictul, dat săptămâna trecută, nu i-a fost însă favorabil, iar omul crede că cineva a tras sfori.