Ce a apărut în faţa mormantului lui Fane Spoitoru, după parastasul de 3 luni FOTO

Au trecut doar trei luni de la inmormantarea lui Fane Spoitoru, iar in weekend-ul trecut, vaduva Elena i-a facut parastas. La cimitir au fost doar cateva persoane, si nu sute cum fusesera la inmormantare.

08 iul. 2016, 08:02

Elena a fost in weekend la mormantul lui Ion Titisor, cunoscut drept Fane Spoitoru, din Cimitirul Bellu, si a impartit pachete. Femeia a adus si un brat imens de flori, dar si candele mari care sunt aprinse in fiecare zi. Paznicii din cimitir spun ca femeia merge des la mormant, chiar daca a rugat deja o femeie sa aiba grija ca locul de veci sa fie mereu curat. Mai mult, angajatii sustin ca recent familia a facut o bancuta alba pe care au pus-o chiar in fata mormantului, scrie WOWbiz.ro.

Fane Spoitoru, înmormântat ca un rege. Mii de oameni l-au condus pe ultimul drum VIDEO

„Vaduva vine des la mormant si-l plange. Aduce flori, aprinde lumanari, a fost acum cateva zile si a impartit pachete. De atunci ard lumanarile. Si nu e singura care vine la mormantul lui, mai sunt si alti oameni… Acum au facut o banca, cred ca e dintr-un material scump, chiar la mormant ca sa aiba pe ce sa stea cand vin sa-i aprinda lumanari. Vaduva sta mereu pe banca si priveste mormantul”, sustin paznicii din cimitir.

Fane Spoitoru a murit, in aprilie, la o clinica din Israel. El a fost inmormantat la Cimitirul Bellu, langa mama lui.