Ce a găsit un bărbat în CENTRALA TERMICĂ după ce aceasta s-a stricat: Nu îmi vine să cred, erau ZECI de MII

Un om de afaceri din Marea Britanie a fost uimit să descopere în centrala termică un roi de albine uriaş în momentul în care aceasta a fost deschisă de un instalator. Mai mult, el a fost înţepat după ce insectele au devenit recalcitrante. În prezent, dispozitivul este stricat şi posesorul va fi nevoit să plătească reparaţiile din propriul buzunar.

13 iun. 2014, 07:10

Colin Burbridge, un bărbat de 45 de ani, a chemat instalatorul după ce centrala termică pe care o cumpărase de câteva luni s-a stricat, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Înţepăturile de albine şi viespi la copii

Cu toate acestea, el nu se aştepta ca 15.000 de albine să îşi facă un stup chiar în interiorul ei. Mai mult, el a recunoscut că nu a auzit până atunci bâzâitul insectelor deoarece acesta era acoperit de sunetul centralei. Ulterior, a cerut ajutorul a doi apicultori care au făcut albinele să se mute într-un stup. În acelaşi timp, chiar dacă dispozitivul se află în garanţie, reparaţiile vor fi suportate de proprietar deoarece daunele cauzate de „infestarea cu insecte” nu sunt acoperite de producător.

Citeşte şi Albinele fac MINUNI pentru SĂNĂTATE. Vezi de ce BOLI te poţi vindeca prin apiterapie

Stăteam lângă boiler când a fost deschis. Am fost înţepat de mai multe ori şi apoi am fugit din clădire. L-am cumpărat nou în urmă cu câteva luni, dar nu am auzit sunete ciudate venind din el. Am dat 2.000 de lire şi sper să nu fiu nevoit să cumpăr altul nou„, a declarat afaceristul.