Ce a păţit o tânără, după ce s-a mutat într-un complex rezidenţial de lux din Capitală FOTO&VIDEO

O tânără care are de plătit 30 de ani credit pentru un apartament cumpărat într-un complex rezidenţial de lux din Capitală a trecut prin cumpăna vieţii ei. Locuinţa în care s-a mutat tocmai s-a autodistrus, după ce tavanul i-a căzut în cap, la propriu. 

21 iun. 2016, 12:33

„Mulţumim lui Dumnezeu că suntem în viaţă. Placa de ipsos căzută de pe tavan în Complex Răsărit de Soare!”, a scris pe Facebook Diana Maria Covaci, tânăra care tocmai s-a mutat în locuinţa din complexul rezidenţial.

Femeia menţionează că s-a împrumutat la bancă pentru 30 de ani pentru a-şi cumpăra apartamentul din complexul rezidenţial „Răsărit de soare” din Sectorul 3. 

Mai multe imagini din apartamentul nou, din care s-a desprins o bucată de tavan, puteţi găsi în galeria foto de mai sus. 

Ansamblul rezidenţial Răsărit de Soare este onstruit de firma piteşteană Conarg al cărei acţionar majoritar este omul de afaceri Valentin Vişoiu.

Şi alţi locatari s-au plâns, de-a lungul timpului, de problemele din complexul de locuinţe. Detalii, aici. 

Proiectul „Răsărit de Soare”, dezvoltat de Conarg Real Estate în Bucureşti, a fost anunţat încă din 2008 şi prevedea construcţia a aproximativ 1.000 de apartamente în zona Titan din Sectorul 3. Complexul totaliza şapte blocuri de 11 etaje, cu garsoniere şi apartamente de două, trei şi patru camere, după cum a declarat atunci preşedintele Conarg Group, Valentin Vişoiu.