Ce dezvăluie linia inimii din palmă despre personalitatea ta

De-a lungul vieții, oamenii ajung de multe ori într-un punct în care și-ar dori să știe dacă există ceva suficient de relevant despre ei, pentru a face anumite lucruri în viața lor. Ei bine, linia inimii îți poate da informații importante despre cursul destinului tău.

19 apr. 2016, 11:03
Ce dezvăluie linia inimii din palmă despre personalitatea ta

Pentru început, analizează-ți palma dreaptă pentru a identifica linia inimii. Ea este poziționată sub degetul mijlociu sau degetul inelar și se întinde spre marginea palmei, până sub degetul mic. Există patru tipuri diferite de linii ale inimii (A, B, C, D).

Linia inimii de tip A

În acest prim caz, linia inimii pornește de sub degetul mijlociu. Aceasta arată că ești o persoană cu aptitudinile necesare pentru a lua decizii înțelepte. Mai mult, ai calități înăscute de lider, ești ambițios și inteligent. Pentru că ești o persoană sensibilă și introvertită, nu îi lași pe cei din jur să-ți cunoască adevărata față.

Linia inimii de tip B

În această situație, linia inimii începe de la jumătatea degetului mijlociu și ajunge până spre degetul mic. Dacă ai această linie a inimii, înseamnă că esti o persoană care analizează de două ori situația înainte de a lua decizii. De asemenea, ești foarte atent la detalii și la cei din jur și chiar precaut cu privire la persoanele pe care abia le cunoști. Cu toate acestea, oamenii tind să aibă încredere în tine.

Linia inimii de tip C

În cazul în care linia inimii tale pornește de sub degetul arătător asta dovedește că îți place viața pe care o ai, indiffrent că ești implicat într-o relație sau nu. Tu ești fericit în orice fel.

Linia inimii de tip D

Dacă linia inimii este poziționată între degetul mare și degetul arătător, asta arată că ești o persoană sufletistă, mereu gata să dea o mână de ajutor celor neajutorați. Ești foarte răbdător și faci concesii pentru ca toată lumea să fie mulțumită.

Ești curioasă să vezi ce spun semnele din palmă despre iubitul tău? Citeşte-i fidelitatea în palmă.