Ce i-a spus Cioacă fiului său, despre moartea Elodiei. Versiunea halucinantă a fostului poliţist

Elodia Ghinescu a dispărut de mai bine de opt ani, în august 2007, şi chiar dacă trupul său nu a fost găsit, familia ei se comportă ca şi cum fosta avocată ar fi fost înmormântată. Un alt regret al rudelor este că nu l-au mai văzut de patru ani pe fiul Elodiei, care se află în custodia surorii lui Cristian Cioacă.

29 dec. 2015, 07:34
Ce i-a spus Cioacă fiului său, despre moartea Elodiei. Versiunea halucinantă a fostului poliţist

Familia Elodiei şi-a pierdut speranţa că trupul acesteia va mai fi găsit vreodată, astfel că i-a făcut fostei avocate un loc de veci, unde rudele şi prietenii se pot ruga pentru sufletul femeii dispărute. Şi anul acesta, de Crăciun, familia a mers să se reculeagă la mormântul gol.

Citeşte şi Familia Elodiei, umilită de Cioacă. Poliţistul nu va plăti niciun leu despăgubire

Am fost la cimitir de Crăciun, dar e mormântul gol, noi ne rugăm pentru ea. I-a distrus cadavrul şi crede că poate să scape. Zice că e în Cosmos mama lui, dacă îl întreabă copilul. Dacă îl întreabă cineva, ăsta e răspunsul. Ne-a întărit Dumnezeu şi mergem înainte, acum, asta este. Ne-am luptat, criminalul şi-a luat pedeapsa. Acum baietelul este mare, înţelege lucrurile altfel, poate o să ne viziteze peste câţiva ani„, a declarat Robert Ghinescu, fratele Elodiei, pentru cancan.ro.

Citeşte şi Cioacă le-ar fi spus colegilor de celulă ADEVĂRUL despre dispariţia ELODIEI

Un alt regret al familiei Elodiei este că fiul acesteia şi al lui Cristian Cioacă se află în custodia surorii fostului poliţist şi nu l-au mai văzut de multă vreme pe băiatul de 11 ani. „Nu l-am văzut de patru ani. Îl învaţă numai tâmpenii, încercăm să-l vedem, dar nu putem, copilul se supără, e tras în toate direcţiile. Va creşte mare şi va afla adevărul. Problema e ce o să păţească tatăl lui când va află copilul că el e criminalul. E crescut în spiritul lor acolo, de oameni răi. Iau şi bani de pe urma lui, e luat în plasament de sora lui. Încearcă tot felul de prostii prin avocata lui, iubita lui, dar n-are ce. În momentul în care vine cu Elodia, vie sau moartă, atunci o să fie o revizuire. Altfel n-are cum„, a mai spus fratele Elodiei.