Ce mall-uri noi se construiesc în Bucureşti în 2016 GALERIE FOTO

Deşi în Bucureşti sunt deja peste 10 mall-uri şi alte zeci de centre comerciale mai mici, investitorii continuă să construiască. Două mall-uri gigantice vor "răsări" anul acesta în Capitală în sectoarele 2 şi 3, respectiv în zonele Titan şi Obor.

22 ian. 2016, 08:47
Ce mall-uri noi se construiesc în Bucureşti în 2016 GALERIE FOTO

Un nou centru comercial cu peste 100 de magazine şi un hipermarket va fi construit în 2016 vizavi de noua hală din Piaţa Obor, pe fostul amplasament al fabricii de mase plastice Prodplast. O zonă verde de 15.000 de metri pătraţi, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport şi terase sunt incluse în proiectul noului Veranda Shopping Center.

Valoarea investiţiei se ridică la 60 de milioane de euro.

Centrul comercial va avea două niveluri, totalizând 25.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale şi zonă de restaurante. 1.200 de locuri de parcare vor fi disponibile pentru vizitatori.

Reprezentanţii companiei estimează că aproape o jumătate de milion de persoane locuiesc la mai puţin de 10 minute de mers pe jos sau cu maşina, iar dintre aceştia câteva zeci de mii vin la cumpărături în zonă în fiecare zi.

Centrul comercial va fi uşor accesibil, fiind deservit de 16 linii RATB de transport în comun şi de staţia de metrou „Obor”, aflată la mai puţin de 400 de metri distanţă.

Un alt mall la care au început lucrările încă din 2014 este ParkLake Plaza, amplasat pe Bulevardul Liviu Rebreanu, lângă Parcul Titan, din sectorul 3, pe un teren de 8,2 hectare.

Centrul comercial va avea o suprafata totala de 70.000 metri patrati, 200 de magazine si 2.600 de locuri de parcare.

ParkLake Plaza va include o zona de restaurante internationale cu peste 20 de unitati, un multiplex Cinema City cu 16 sali, Pure Fitness, Flanco, Douglas şi Zara Home.

Noul mall va găzdui unul dintre cele mai mari magazine H&M din România, cu o suprafaţă de 2.700 m2, precum și toate brand-urile Inditex care sunt prezente pe piața românească: Zara, Zara Home, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka și Pull&Bear, care vor ocupa o suprafață totală închiriabilă de peste 6.000 m2. În plus, este confirmată și prezența Koton, Maxitoys și Maxbet, alte brand-uri puternice care vor consolida mixul de chiriași ai ParkLake.