Ce obiceiuri enervante ai, în funcţie de zodie

Unele relații pot ajunge să se destrame de la un capac de toaletă lăsat mereu ridicat. Însă știai că fiecare zodie are cel puțin unul sau două obiceiuri care duc la enervarea altor persoane? Iată câteva exemple!

17 aug. 2018, 09:04
Ce obiceiuri enervante ai, în funcţie de zodie

Care sunt cele mai comune obiceiuri enervante pe care le are fiecare zodie?

1. Berbec: poate fi pretențios, autoritar

Berbecul nu este dispus să facă niciun compromis și poate avea o personalitate destul de autoritară. Trebuie să-l lași să dea greș pe cont propriu, pentru că nu va asculta vocea rațiunii. Ai grijă să nu te învinuiască pentru eșecul lui!

2. Taur: poate fi neîndemânatic

Ca un taur într-un magazin de cristale. Așa poate fi un nativ în Taur. Este stângaci și neatent cu obiectele delicate. Este un dezavantaj complicat, deoarece un Taur este curios și simte nevoia să atingă tot ce vede. Adesea cu rezultate dezastruoase.

3. Gemeni: se răzgândește des

Zodia Gemeni este cunoscută pentru atenția sa, precum și pentru abilitatea de a vedea două fețe ale unei probleme. Dar poate enerva chiar și cel mai răbdător om cu indecizia sa. Pentru că este un nativ agil mental, nu vede nimic în neregulă cu planurile multiple.

4. Rac: are toane dimineața

Racul poate avea toane atunci când nu doarme suficient. Persoana care trezește un nativ în Rac înainte să-și facă somnul de frumusețe nu va fi răsplătită. Iar dacă un Rac a dormit pe partea greșită a patului, poate fi iritat toată ziua.

5. Leu: poate vorbi despre el zile în șir

Mândru, Leul va plictisi lumea din jurul său cu povești despre el. Pentru a face lucrurile mai rele, orice face acest nativ este zgomotos, indiferent dacă se laudă, mănâncă, doarme sau se uită la vreun film. Dacă cineva ar putea să inventeze o telecomandă care să dea volumul unui Leu mai încet, acesta nu ar mai fi atât de problematic.

Continuarea horoscopului pe eva.ro.