Ce s-a întâmplat între Iulian de la Exatlon şi mexicanca Ana? „Vor avea un bebe”! Internetul a luat foc

Flirtul dintre Iulian Pîtea şi mexicanca Ana Laura Gonzalez se transformă în prima poveste de dragoste internaţională de la Exatlon.

23 oct. 2018, 17:14
Ce s-a întâmplat între Iulian de la Exatlon şi mexicanca Ana? „Vor avea un bebe”! Internetul a luat foc

”Iulian Pîtea şi Ana Laura Gonzalez se vor căsători şi vor avea împreună un bebe”! Asta spun acum fanii mexicani ai show-ului Exatlon, care nu au ratat flirtul dintre sexy-surferiţa lor şi schiorul nostru. Asta spre nemulţumirea româncelor, care au luat foc pe contul de socializare al Războinicului:”Iulian e al meu! Claros?”, încearcă fetele noastre să ţină situaţia sub control.

Toată nebunia a fost declanşată de ieşirea la restaurant a echipelor României şi Mexicului, după meciul de săptămâna trecută. Atunci, Iulian le-a povestit colegilor că Ana Laura i-a atras atenţia. ”N-am ce să zic de fetele lor, singura fată care mi-a atras atenţia este Ana”, a spus Pîtea, după care a declarat la testimoniale că mexicanca nu l-a scăpat din ochi toată seara.

Flirtul de la restaurant nu a fost însă primul. La fiecare întâlnire dintre România şi Mexic, între Iulian şi Ana s-a lăsat cu scântei. La primul meci, la final, românul a invitat-o pe Ana Laura la dans, iar aceasta s-a unduit ”periculos” pe lângă el. Altă dată, Iulian pur şi simplu nu a putut răspunde la întrebările puse de Cosmin Cernat în legătură cu traseul din cauza mexicanilor care i-o indicau obsesiv pe Ana. Până la urmă, Pîtea a izbucnit în râs şi i-a trimis Anei o inimioară.