Ce salariu va avea Andreea Mantea la „Te vreau lângă mine”. Prezentatoarea TV va încasa lunar o sumă considerabilă

Ce salariu va avea Andreea Mantea. Bruneta i-a luat locul Biancăi Drăguşanu în emisiunea „Te vreau lângă mine”. Conform surselor noastre, blondina lua lunar un salariu de 12.000 de euro. Iată că Andreea Mantea, actuala prezentatoare, a negociat un nou salariu şi un nou contract!

07 aug. 2018, 07:47
Ce salariu va avea Andreea Mantea la „Te vreau lângă mine”. Prezentatoarea TV va încasa lunar o sumă considerabilă

Conform informaţiilor apărute în presă, Andreea Mantea va ajunge să câştige o sumă destul de mare, scrie viva.ro. Salariul brunetei ar fi de 6000 de euro pe lună pentru a prezenta emisiunea „Te vreau lângă mine”.

Citeşte şi BIANCA DRĂGUŞANU, vacanţă de lux alături de un bărbat misterios FOTO

„De-a lungul carierei mele in televiziune, in 12 ani, am avut parte de multe proiecte extrem de frumoase si de multe provocari inedite care m-au ajutat sa fiu mai aproape de dumneavoastra iar pe dumneavoastra alaturi de mine! Pentru asta vreau sa va multumesc din tot sufletul, pentru ca fara voi nu as fi ajuns pana aici! Ei bine, a venit momentul pentru o noua provocare! Este vorba de emisiunea „Te vreau langa mine”! Este un proiect pe care eu il indragesc foarte tare pentru ca ador proiectele in care este vorba de iubire! Va astept cu drag si de aceasta data sa fiti alaturi de mine, iar eu de dumneavoastra incercand sa rezolv cat mai multe probleme de suflet!”, a spus Andreea Mantea după ce s-a aflat că va prezenta emisiunea de la Kanal D.