Ce spune frigiderul despre el: Iată ce ingrediente trădează bărbatul perfect

Frigiderul lui este cel care îţi spune dacă poţi avea o relaţie serioasă cu el şi dacă este bărbatul potrivit pentru tine.

05 feb. 2014, 13:28
Ce spune frigiderul despre el: Iată ce ingrediente trădează bărbatul perfect

Expertul in materie de frigidere John Stonehill a primit fotografii cu frigiderele pretendentilor a mii de femei din intreaga lume pentru a le dezvalui acestora trasaturi de personalitate si informatii cu privire la stilul de viata. Acesta sustine ca poti sa iti dai seama cum va arata relatia cu partenerul de lucru doar aruncand o privire in frigiderul acestuia, scrie feminis.ro.

Iata zece aspecte:

1. Mucegai, murdarie, mirosuri neplacute. Nivelul scazut de igiena este un semnal de alarma.

2. Animale moarte. Poate ca e pasionat de vanatoare, asa cum a intalnit expertul in cazul unui barbat care tinea ratele vanate in frigider.

3. Fotografia fostei pe usa frigiderului. Poate insemna ca n-a trecut inca peste experienta respectiva si tu nu ai nicio sansa, sau poate ca vrea ca tu sa vezi o parte din trecutul lui.

4. Lapte matern sau orice alte lichide suspecte. Sange, lapte matern sau alte astfel de lichide tradeaza nereguli serioase in viata unui potential partner.

Citeşte şi Tipuri de barbă care înnebunesc femeile

5. Mancare pentru animale. Acesti oameni au dificultati in a relationa cu oamenii.

6. Frigiderul gol. E semn fie ca se muta, fie ca abia s-au mutat sau ca pur si simplu este atat de ocupat incat nu trece pe acasa suficient de des incat sa poata intretine o relatie.

7. Nicio bautura alcoolica. Nu vei avea un companion la un pahar cu vin, asa ca daca preferi sa bei din cand in cand, ai face mai bine sa mergi mai departe.

8. Ketchup ieftin. Daca nu isi permite sa dea cativa bani in plus pentru a-si cumpara un ketchup de calitate in locul unei paste de calitate indoielnica, inseamna ca are probleme financiare.

9. Cutii de acelasi fel, pe jumatate goale. Este o persoana nu tocmai organizata, care se entuziasmeaza cand vine vorba de nou, dar nu duce lucrurile pana la capat.

10. Iaurt probiotic. Inseamna ca are probleme cu stomacul sau alte probleme ce tin de sanatate.

Citeşte şi Cum să-ţi redecorezi bucătăria ca să devii mai suplă