Cea mai mare teamă pe care o au femeile. Niciuna nu vrea să recunoască

Au trecut demult vremurile în care erai copil şi nu aveai nicio grijă. Acum eşti femeie în toată firea, ai propriii tăi copii şi nu încetezi să te întrebi unde a ajuns această lume. De ce sunt atât de multe pericole şi ce poţi face pentru a-ţi ţine copiii în siguranţă. 

31 aug. 2016, 19:30
Cea mai mare teamă pe care o au femeile. Niciuna nu vrea să recunoască

Dar daca despre pericolele de pe strazi mamele nu se sfiesc sa vorbeasca, despre aceasta teama femeilor le este frica sa vorbeasca. Se tem si se simt rusinate. Nu care cumva celelalte femei sa le faca sa se simta inferioare. Nu care cumva ceilalti oameni sa creada ca nu sunt in stare sa aiba grija de copiii lor.
Daca nu v-ati dat seama, inca, cea mai mare teama a femeilor, pe care niciuna n-ar vrea nici in ruptul capului sa o recunoasca, este ca nu sunt mame bune.
Oamenii vor judeca indiferent ceea ce faci. Iar daca – printr-o intamplare – copilul ajunge sa faca ceva considerat „gresit”, mama va fi pusa la zid si va fi aspru criticata. Dar, oare, chiar atat de vinovata sa fie?!
In ciuda parerilor tuturor, deciziile pe care le iei in familia ta sunt cele mai bune pentru tine, pentru copiii tai si pentru momentul respectiv.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.