Cea mai ridicolă accidentare a anului. Asensio a devenit indisponibil pentru Real Madrid după ce s-a epilat pe picioare

Real Madrid nu îl va utiliza în meciul cu APOEL Nicosia din grupele Ligii Campionilor la fotbal pe mijlocaşul Marco Asensio, unul dintre cei mai în formă jucători madrileni, după ce acesta a suferit o infecţie a pielii, după ce s-a epilat pe picioare.

13 sept. 2017, 16:07
Cea mai ridicolă accidentare a anului. Asensio a devenit indisponibil pentru Real Madrid după ce s-a epilat pe picioare

Ziarul catalan Sport scrie că problema ar fi fost cauzată de o epilare a părului de la picioare, operaţiune care a dus la infectarea unui por. Accidentarea lui Asensio aduce aminte de accidentarea stupidă a unui alt spaniol, portarul Santiago Canizares, care a ratat Mondialul din 2002, după ce a încercat să atenueze cu picorul căderea unei sticle de parfum de pe etajeră. Aceasta s-a spart însă de gresie, iar când Canizares a pus piciorul în pământ s-a tăiat în cioburi şi a devenit indisponibil pentru turneul final.

La rândul său, fotbalistul francez Steve Marlet a jucat doar un meci la EURO 2004, pentru că apoi a devenit indisponibil, după ce un colţ al acreditării din plastic pe care o purta la gât i-a intrat în ochi. Handbalistul francez Jérôme Fernandez s-a accidentat după ce a căzut la duş, iar fundaşul englez Rio Ferdinand s-a accidentat la genunchi după ce s-a jucat ore în şir pe Playstation, timp în care nu şi-a mişcat piciorul drept.