Ceaiuri care alungă astenia de primăvară

Primavara este anotimpul cel mai așteptat de foarte mulți dintre noi din nenumarate motive. Chiar și așa, primavara aduce cu ea o serie de probleme cum ar fi astenia specifică, alergiile, conștientizarea kilogramelor în plus dar și lupta împotriva celulitei.

03 mart. 2017, 11:55
Ceaiuri care alungă astenia de primăvară

Din fericire, pentru toate aceste probleme există ceaiurile naturale care ne pot fi de mare folos.

Astenia de primăvară este o afecțiune de sezon care se manifestă printr-o stare permanentă de oboseală, slăbiciune fizica și ușoară depresie.

Citeşte şi Ceaiul roşu protejează inima

Poate fi provocată și de faptul ca acum rezerva ta de vitamine a ajuns la final, iar organismul are nevoie să primească mai multe elemente nutritive care să ofere corpului energie.
Acum este momentul pentru o alimentație bazată pe fructe și legume proaspete.

Ceaiul de urzică

O cură cu ceai va avea efecte benefice vizibile asupra întregului organism. Printre ceaiurile care luptă cu succes împotriva asteniei de primăvară se află ceaiul de urzică. Acesta conține nenumărate vitamine și minerale, chiar daca are un gust nu tocmai plăcut.

Ceaiul de soc se recomandă persoa­nelor care doresc să slăbească sau pentru cele care vor să-și mențină silueta.

După perioada de iarnă unde consumul de carne a fost crescut iar activitatea fizică a fost cu mult redusă este momentul să ajutăm organismul să se detoxifice. Acum este momentul în care trebuie să ne aprovizionăm cu vitamine și minerale naturale.

Citeşte şi Tratamente naturiste. COJILE DE NUCĂ şi efectele lor miraculoase asupra organismului. 4 REŢETE pentru REMEDII NATURALE

Ceaiul de pelin

Alături de ceaiul verde sau de mușețel, ceaiul de pelin este ideal pentru a curăța organismul și pentru a-l pregăti pentru vară.

Ceaiul de dafin

Trebuie menționat faptul că ceaiul de frunze de dafin este benefic în tratarea gripei cât și a laringitei, iar ceaiul de fenicul este indicat în astmul bronșic, stările depresive, faringită, amigdalită dar și bronșită.

Atenție!

Există o serie de remedii naturiste și pentru alergii și anume ceaiul de iarbă de mare, trei-frați-pătați, mentă și coada șoricelului.

Află 3 trucuri să previi astenia AICI.