CEAUŞESCU ar muri de invidie. Imagini incredibile din băile aurite ale palatului lui Gigi Becali FOTO

Gigi Becali a cumparat cu 7 milioane de euro palatul din Aleea Alexandru, aflat langa sediul Guvernului, tranzactia avand loc in iunie 2006. Ulterior, patronul Stelei a mai investit 1,5 milioane de euro in diverse renovari ale fatadei, Becali incercand sa redea palatului stralucirea de odinioara.

01 iul. 2016, 09:49

Afaceristul nu a neglijat nici o zona a casei, astfel ca si toaleta a fost renovata, scrie wowbiz.ro. Gigi a adus gresie si marmura verde si a dat ordin ca peretele de deasupra uneia dintre cazi sa fie aurit, la fel ca toate robinetele.

Citeşte şi Scandal MONSTRU la STEAUA. Gigi Becali s-a enervat: „SĂ PLECE!”

Mai multe coloane in stil roman strajuiesc cazile, una dintre ele un modern jacuzzi, dar din decor nu lipsesc si elemente actuale, ca televizorul si telefonul, astfel incat proprietarul sa beneficieze de tot confortul, chiar si cand face baie.

Vila a fost construia in 1915 de magistratul Ion Manu, din zestrea sotiei Zetta Cantacuzino, fiind o copie fidela a celebrului hotel Biron (azi Muzeul Rodin) din Paris. Dupa 1932, palatul a devenit proprietatea afaceristului Max Auschnitt, iar dupa razboi au locuit demnitarii comunisti Gheorghe Gheorghiu-Dej si Petru Groza. Ulterior, aici a fost Ambasada Argentinei, apoi palatul a fost retrocedat mostenitorilor lui Auschnitt.