Cel mai bun arbitru englez renunţă la Premier League. Mark Clattenburg s-a „transferat” în Arabia Saudită

Asociaţia arbitrilor din Anglia (PGMOL) a anunţat că Mark Clattenburg va părăsi Premier League pentru un post în cadrul Federaţiei de Fotbal din Arabia Saudită.

16 feb. 2017, 15:18
Cel mai bun arbitru englez renunţă la Premier League. Mark Clattenburg s-a „transferat” în Arabia Saudită

PGMOL îi doreşte succes lui Mark Clattenburg, care se pregăteşte pentru trecerea la Federaţia de Fotbal din Arabia Saudită. Mark este un arbitru talentat, a fost un câştig pentru fotbalul englez şi sperăm o inspiraţie pentru cei care vor să devină arbitri. Aceasta este o oportunitate atractivă pentru Mark şi arată cât de apreciaţi sunt arbitrii englezi în fotbalul mondial„, se arată într-un comunicat al Asociaţiei arbitrilor din Anglia.

Mark Clattenburg, în vârstă de 41 de ani, ar urma să îl înlocuiască pe Howard Webb, care a devenit şeful comisiei de arbitri din Arabia Saudită în 2015.

The Guardian notează că probabil Mark Clattenburg va pleca în Arabia Saudită înaintea următoarei etape a Premier League, programată în perioada 25-27 februarie. Mark Clattenburg a arbitrat anul trecut finala Campionatului European de fotbal şi finala Ligii Campionilor.