Cele mai ieftine 4 modele de maşini noi disponibile la vânzare în România

Cea mai ieftină maşină nouă din România costă aproape 7.000 de euro. Cu aproximativ aceiaşi bani se pot cumpăra patru tipuri de maşini. 

21 mai 2015, 14:19
Cele mai ieftine 4 modele de maşini noi disponibile la vânzare în România

Cea mai ieftină maşină din România este Dacia Logan, informează România TV. Costă 6.890 de euro cu tva. În versiunea sa de bază oferă doar strictul necesar: un motor de benzină de 1,2 litri care dezvoltă 75 de cai putere, servodirecţie şi patru airbaguri. Maşina nu are radio, geamuri electrice şi nici aer condiţionat.

Citeşte şi Maşini second hand cu preţul între 3500 şi 10.000 de euro, dar care nu au mai mult de 100.000 km la bord

Pe locul doi este Suzuki Splash, la preţul de aproape 8.000 de euro cu tot cu tva. O maşină care măsoară doar 3,7 metri lungime, Splash vine, în cea mai accesibilă variantă, cu un motor pe benzină de 1,0 litri care produce 68 cai putere. Dotările includ servodirecţie, geamuri electrice faţă, aer condiţionat, lămpi de ceaţă, încălzire centralizată

În versiunea cea mai ieftină, Skoda Citigo are un motor pe benzină de 1,0 litri, 60 cai putere, cutie manuală cu cinci trepte servodirecţie, volan reglabil pe înălţime. Nu are geamuri electrice, aer condiţionat şi radio.

Citeşte şi Victoraş Micula face pe modestul. „Ferrari, Lamborghini? Nu cunosc. Vreau să-mi iau noul Logan…” VIDEO

Pe locul patru este Volkswagen Up! în 2 uşi. Are Radio-CD cu MP3 şairbag-uri frontale, laterale şi cortină. În schimb, îi lipsesc aerul condiţionat şi geamurile electrice. Maşina are un motor de 1,0 litri şi 60 cai putere.