Transformări ŞOCANTE suferite de vedete. Vezi cât de mult au putut să slăbească VIDEO

Câteva dintre vedetele autohtone au trecut prin transformări suprinzătoare. Din raţiuni de orgoliu sau din motive medicale, acestea şi-au schimbat regimul alimentar şi au apelat chiar la operaţii pentru micşorarea stomacului. Teo Trandafir, Silviu Prigoană şi Raluca Bădulescu par să fi întinerit cu 20 de ani după ce au dat jos câteva zeci de kilograme.

19 oct. 2015, 12:09
Transformări ŞOCANTE suferite de vedete. Vezi cât de mult au putut să slăbească VIDEO

După ce a trecut prin două intervenţii riscante la Viena, în urmă cu câţiva ani, Teo Trandafir a decis să-şi schimbe complet modul de viaţă. La 47 de ani şi după ce a ţinut chinuitoare cure de slăbire, Teo Trandafir parcă a întinerit. A reuşit să dea jos kilogramele în plus după ce, în urmă cu doi ani, a făcut o operaţie de micşorare a stomacului.

„M-am dus singurică să fac chestia asta, pentru mine a fost un mare şoc că m-am hotărât. Am zis că mor de frică. M-am dus cu mâinile tremurând. Nu poftesc niciodată la nimic”, a povestit vedeta.

La şase luni de la intervenţia chirurgicală, Teo a dat jos 35 de kilograme. De atunci, a continuat să slăbească, dar a refuzat să se mai cântărească.

Acum Teo spune că ar fi cea mai fericită dacă ar fi piele şi os şi explică motivul pentru care şi-a dorit atât de mult să slăbească: s-a săturat să fie umilită şi ridiculizată pentru felul cum arăta.

Citeşte şi Mihaela Borcea a slăbit 10 kilograme într-un TIMP RECORD

În urmă cu trei ani, Raluca Bădulescu avea 120 de kilograme şi multe probleme de sănătate. Şi-a dat seama că viaţa ei este în pericol, a acceptat să facă o operaţie de micşorare a stomacului, iar acum se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, după ce a slăbit 70 de kilograme.

Deşi a slăbit spectaculos, Raluca Bădulescu spune că îşi face toate poftele culinare.

Silviu Prigoană a fost nevoit să adopte un stil de viaţă sănătos, după ce medicii i-au atras atenţia că, dacă nu slăbeşte, va avea probleme serioase de sănătate.

De doi ani de când respectă indicaţiile medicilor, Prigoană a slăbit 40 de kilograme, se simte bine în pielea lui şi visează la o tinereţe veşnică.