Celebru designer român, diagnosticat cu o boală cruntă. „Medicul mi-a spus că am leucemie”

În ultimii doi ani a dispărut din showbiz și s-a mutat la Paris. Între timp, în viața sa au avut loc mai multe schimbări, dar și obstacole, peste care, din fericire a trecut. Vorbim de celebrul designer Mircea Bărbulescu, care a fost diagnosticat cu leucemie.

22 nov. 2017, 09:15
Celebru designer român, diagnosticat cu o boală cruntă. „Medicul mi-a spus că am leucemie”

„Am ieșit din sistem un an și ceva. Nu am stat deloc în România, am stat în Paris. Am avut unele probleme de sănătate, despre care nu am vorbit niciodată public. A fost un subiect tabu. Fix azi se împlinesc 2 ani de când am început tratamentul și azi a fost chestie așa ciudată. Facebook mi-a amintit”, a spus celebrul designer, potrivit teotrandafir.com.

Citeşte şi Speranţe pentru milioane de oameni. A fost identificată o nouă metodă ce ar putea vindeca leucemia

Mircea Bărbulescu a vorbit despre modul șocant în care a aflat că suferă de această boală.

„M-am dus la spital, aveam niște pietre la rinichi și am vrut să le operez și am întâlnit un medic genial care ulterior mi-a devenit un foarte bun prieten, care mi-a spus că am leucemie. În secunda aia a căzut cerul pe mine.

Imediat am plecat la părinții mei în Paris și am început tratamentul. Totul a fost extraordinar de greu, dar a fost cu un final fericit, totul a fost ok.

Astăzi sunt fericit, sănătos, îmi fac analizele la fiecare două luni și merg cu ele la Paris. Având rezidența acolo și asigurări medicale, am beneficiat de un tratament extraordinar și au fost niște oameni minunați care m-au ajutat.”

Celebrul designer a trecut prin multe tratamente și operații

Timp de un an a urmat tratamente. El spune că este foarte important să fii un om puternic atât fizic cât și psihic și să ai încredere în medicul care se ocupă de tine.