CFR CLUJ – DINAMO 1-0. Derby cu scandal, gol controversat din penalty şi doi eliminaţi. REZULTATE şi CLASAMENT

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I, în care unicul gol a fost marcat dintr-un penalti controversat şi de la gazde au fost eliminaţi Mario Camora şi Juan Culio.

10 aug. 2017, 20:00
CFR CLUJ – DINAMO 1-0. Derby cu scandal, gol controversat din penalty şi doi eliminaţi. REZULTATE şi CLASAMENT

CFR CLUJ – DINAMO 1-0. Golul a fost înscris de Culio, în minutul 37, dintr-un penalti acordat pentru un henţ în careu al lui Nedelcearu.

Mario Camora a fost eliminat direct în minutul 83, pentru un fault dur la Nascimento. În minutul 90+2 a fost eliminat de la gazde şi Juan Culio, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Aflat în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”, Ion Crăciunescu a spus că nu a fost penalty, dar i-a și găsit circumstanțe atenuante centralului.

”Este o fază delicată. Dacă mâna oprește mingea, atunci nu mai avem ce să discutăm. Dar, după ce am văzut mai multe reluări, se vede cum mingea îl lovește pe Nedelcearu între umăr și piept.

Din piept, îi sare mingea în lateral. Mă așteptam să-și tragă mâna la spate, dar sincer să fiu nu am văzut un contact care să decupeze mingea, să zici că a lovit clar mâna.

Deci, după ce am văzut nu a fost penalty. N-am văzut un contact clar între mână și minge, plus că mingea nici nu-și schimbă traiectoria. A fost însă o fază grea”, a spus Crăciunescu, la Digi Sport.

UPDATE: Feroviarii au deschis scorul în Gruia, în urma unui penalty controversat. Mihai Stoica nu a putut rezista şi a postat un mesaj pe Facebook prin care i-a ironizat pe clujeni. „Numai în pielea celor de la CFR să nu fii… Veșnic dezavantajați de arbitri… Mă întreb cum rezistă. Bărbați adevărați, bravo :)”, a scris MM pe Facebook.

Rezultatele meciurilor care s-au disputat, marţi, miercuri şi joi, în etapa a V-a a Ligii I, clasamentul competiţiei şi programul rundei următoare:

Marţi, 8 august

FC Botoşani – Poli Timişoara 1-0

A marcat: Fulop ’29

FC Viitorul – FC Voluntari 0-0

Miercuri, 9 august

Astra Giurgiu – Concordia Chiajna 1-0

A marcat: Ioniţă ’21

Juventus Bucureşti – CS Universitatea Craiova 0-1

A marcat: Gustavo ’45

FCSB – CSM Poli Iaşi 1-1

Au marcat: Gnohere ’56 (penalti) / Platini ‘8

Joi, 10 august

Gaz Metan Mediaş – Sepsi Sfântu Gheorghe 2-1

Au marcat: Curtean ’30, Manole ’45+1 / Hadnagy ’90+2

CFR Cluj – Dinamo Bucureşti 1-0

A marcat: Culio ’37 (penalti)

Clasament:

1. FC Botoşani 5 4 1 0 11-3 13 puncte

2. CFR Cluj 5 4 1 0 9-1 13

3. FCSB 5 3 2 0 7-4 11

4. Astra Giurgiu 5 3 1 1 7-4 10

5. Dinamo 5 3 0 2 7-3 9

6. CS Universitatea Craiova 5 2 3 0 6-3 9

7. ACS Poli Timişoara 5 2 0 3 3-6 6

8. Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 5 2 0 3 5-9 6

9. FC Voluntari 5 1 2 2 5-6 5

10. CSM Poli Iaşi 5 1 2 2 2-5 5

11. FC Viitorul 5 1 1 3 3-4 4

12. Gaz Metan Mediaş 5 1 1 3 3-10 4

13. Concordia Chiajna 5 0 1 4 2-6 1

14. Juventus Bucureşti 5 0 1 4 2-8 1

Programul etapei a şasea:

Vineri, 11 august

21.00 Poli Timişoara – FC Viitorul

Sâmbătă, 12 august

18.30 Concordia Chiajna – Juventus Bucureşti

21.00 FCSB – Astra Giurgiu

Duminică, 13 august

17.30 CSU Craiova – FC Botoşani

20.00 CSM Poli Iaşi – FC Dinamo

Luni, 14 august

18.30 FC Voluntari – Gaz Metan Mediaş

21.00 Sepsi Sfântu Gheorghe – CFR Cluj.

 

Echipele de start:

CFR Cluj: Vâtcă – C. Manea, Vinicius, Mureșan, Camora (cp) – C. Deac, Hoban, Culio – Moutinho, Bokila, Omrani 
Rezerve: Duka, Luchin, Rus, Nistor, Hamed, Nouvier, Vera
Antrenor: Dan Petrescu

Dinamo Bucuresti: Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, St Filip (cp) – P. Anton, Mahlangu – Hanca, Nascimento,  Salomao – Rivaldinho 
Rezerve: Brănescu, Marici, Costache, Bumba, Busulazici, Nemec, Albin
Antrneor. Cosmin Contra

Cele două formații sunt despărțite de un singur punct în ierarhia Ligii 1, cu avantaj pentru clujeni, care ocupă locul al treilea, cu 10 puncte. În cazul unei victorii, echipa antrenată de Dan Petrescu ar putea ajunge chiar în fotoliul de lider, dacă va reuși să-și îmbunătățească golaverajul.

Ambele formații vin după victorii obținute în runda precedentă. Dacă Dinamo s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Gaz Metan Mediaș cu scorul de 3-1, CFR Cluj a câștigat disputa din deplasare, 2-0 cu Poli Iași.

Echipele probabile:

CFR Cluj: Vâtcă – Cr. Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Culio, Hoban – Nouvier, Deac, Ad. Păun – Vera
Rezerve: Duka, Omrani, Moutinho, Nistor, Bokila, Luchin, Hamed
Antrenor: Dan Petrescu

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, St. Filip – Nascimento, P. Anton – Hanca, Rivaldinho, Bumba – Nemec
Rezerve: Brănescu, Busuladzici, Mahlangu, V. Costache, Salomao, Dudea, Marici
Antrenor: Cosmin Contra

”Suntem o echipă care am demonstrat, de când sunt eu antrenor, că putem să câștigăm în fața oricărui adversar. Trebuie să prindem o zi, din aia, bună de-a nostră în care să nu facem greșeli. Cei de la CFR sunt super favoriți”, a declarat Cosmin Contra, înaintea jocului.

”Dinamo mi se pare mult mai bună decât anul trecut, chiar dacă eu nu eram aici”, susține Dan Petrescu.

La derby-ul etapei a cincea, Filipe Nascimento revine în Gruia ca adversar, după schimbul care l-a dus pe Dan Nistor la echipa lui Dan Petrescu.

”E un meci special pentru mine, a fost o perioadă frumoasă la Cluj, dar acum vreau să câștig, să fac un meci bun pentru Dinamo”, susține Nascimento.

CFR are doar un gol primit în campionat, înainte de partida cu Dinamo, care se joacă în direct la Digi Sport, de la ora 21:00.

 

>CFR CLUJ – DINAMO LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING DOLCE SPORT.Arbitrul George Găman va conduce la centru partida dintre echipele CFR Cluj şi Dinamo Bucureşti, din etapa a cincea a Ligii I, a anunţat, miercuri, site-ul oficial al CCA.

Găman va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Vasile Marinescu, iar Florin Marcu va fi rezervă.

„Este un meci special, am petrecut momente frumoase acolo, acum vreau să joc bine pentru Dinamo. Mi se pare că CFR este o echipă puternică, solidă, trebuie să fim foarte concentraţi, să scoatem un rezultat bun acolo. Eu am dat totul acolo, sunt un jucător profesionist, acum fac treabă aici, mi-a plăcut acolo, dar asta e important. Trebuie să demonstrez în fiecare zi că a meritat schimbul cu Nistor, asta nu contează, eu trebuie să joc bine. Sunt foarte fericit la Dinamo, m-am simţit bine şi la Cluj”, a declarat Nascimento.

CFR CLUJ-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Cosmin Contra, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa va avea mult de muncă în partida din deplasare cu CFR Cluj, grupare pe care o consideră „super-favorită la victorie”. CFR CLUJ-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE

CFR CLUJ-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE Clujenii sunt favoriți

 

CFR CLUJ-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE „Va fi un meci important împotriva unei echipe care a făcut o campanie de achiziţii impresionantă. CFR Cluj este o echipă care are sigur ca obiectiv câştigarea campionatului. Pentru noi va fi foarte greu pentru că venim după o perioadă încărcată, iar ei sunt într-o perioadă cu rezultate bune şi cu multă încredere. Mâine vom avea mult de muncă şi va trebui să suferim pentru a obţine un rezultat care să ne mulţumească. Cei de la CFR sunt super-favoriţi în acest meci. N-au primit niciun gol până acum, sau doar unul, dar au marcat de opt ori. Este o echipă foarte solidă, care speculează orice eroare a adversarului. Apoi ei nu au avut meciurile din cupele europene şi au avut timp să se pregătească mai bine. Dar şi noi cred că putem pune în acest moment probleme oricărui adversar. Dacă am spus că ei sunt favoriţi nu înseamnă că Dinamo nu are mâine nicio şansă. Dimpotrivă. Trebuie să prindem o zi bună şi să nu mai facem aşa de multe greşeli ca la ultima partidă. Iar atunci vom avea şansa noastră la victorie”, a afirmat Contra.

CFR CLUJ-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE Cum a ămas cu stadionul

 

CFR CLUJ-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE În ceea ce priveşte întâlnirea directorului general Adrian Mutu şi a finanţatorului Ionuţ Negoiţă cu ministrul de Interne, Carmen Dan, privind demararea lucrărilor de modernizare la Stadionul Dinamo, Cosmin Contra a afirmat că îşi doreşte ca discuţiile să fie productive pentru că în caz contrar clubul alb-roşu se va desfiinţa.

CFR CLUJ-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE „Dacă nu se va rezolva problema stadionului, viitorul clubului Dinamo este unul sumbru din toate punctele de vedere. Fără un stadion modern, Dinamo nu are viitor. Situaţia stadionului poate influenţa multe lucruri. Dacă nu se face stadionul poate investitorul clubului se va retrage, pentru că nu are niciun sens să rămână la un club fără viitor. Şi atunci poate încă o echipă de tradiţie va dispărea. Dacă domnul Badea poate să doarmă liniştit noaptea că poate duce la falimentarea unui club de tradiţie ca Dinamo, atunci e treaba dânsului. Pentru mine este inacceptabil ca Guvernul să vrea să îţi facă un stadion, dar din cauza unor războaie personale să aibă de suferit un club cu o asemenea tradiţie. Este de neconceput pentru mine. Pentru mine nu contează cine e de vină, dar e păcat să punem umărul la desfiinţarea unui club de tradiţie”, a adăugat Cosmin Contra.

CFR CLUJ-DINAMO LIVE VIDEO STREAM ONLINE Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, joi, de la ora 21,00, în deplasare, formaţia CFR Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Ligii I.