CFR CLUJ – FCSB 1-1 în etapa a 2-a din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

CFR Cluj a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu FCSB, în etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 1. Culio a desschis scorul pentru CFR Cluj, iar Gnohere a egalat pentru FCSB. Peteleu, de la CFR Cluj (minutul 64), şi Pintilii, de la FCSB (minutul 72), au fost eliminaţi.

18 mart. 2018, 20:40
CFR CLUJ – FCSB 1-1 în etapa a 2-a din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 38, din penalty, după ce Romario Benzar a comis un henț inexplicabil în propriul careu. Hațegan nu a stat pe gânduri, a dictat penalty, Culio executând fără emoții. Budescu, cel mai bun jucător al FCSB-ului în prima repriză, a prins un șut magistral în minutul 42 și a zguduit bara lui Arlauskis cu un voleu de la peste 25 de metri. Țucudean putea majora avantajul clujenilor în minutul 58, dar Bălgrădean a respins senzațional șutul din întoarcere al lui Țucudean. FCSB a speculat retragerea celor de la CFR Cluj și a reușit să egaleze în prelungiri, când Gnohere, cel care l-a înlocuit pe Alibec, a înscris din câțiva metri după o acțiune prelungită a roș-albaștrilor.

CFR CLUJ: Arlauskis – Cr. Manea, A. Mureșan, Vinicius, Peteleu – Hoban, Djokovic (Al. Ioniţă), Culio – Omrani (67 Mailat), Ţucudean (85 Costache), Deac.

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Găman (Cr. Tănase), Planic, Momcilovic – Pintilii, Junior Morais – Man, Budescu, Teixeira (46 Fl. Tănase) – Alibec (71 Gnohere).

CLASAMENT PLAY OFF