CFR CLUJ – SEPSI 3-1 în prima etapă din PLAY OFF. Campioana, de neoprit. VEZI CLASAMENTUL

CFR Cluj s-a impus, sâmbătă, în meciul de acasă cu Sepsi, 3-1, contând pentru prima etapă din play off. Campioana este acum la 5 puncte de FCSB, care joacă, luni, pe teren propriu, cu Viitorul, şi la 7 puncte de CSU Craiova, care o va întâlni, duminică, în Bănie, pe Astra.

RomaniaTV.net
09 mart. 2019, 19:54
CFR CLUJ – SEPSI 3-1 în prima etapă din PLAY OFF. Campioana, de neoprit. VEZI CLASAMENTUL

CFR Cluj a debutat cu dreptul în play off, reușind s-o învingă pe teren propriu pe Sepsi, scor 3-1. Nu fără emoții, fiindcă trupa lui Alin Minteuan a jucat ultimele 20 de minute în inferioritate după eliminarea lui Juan Culio. Este a treia victorie a lui CFR în fața lui Sepsi în doar 11 zile.

Meciul a început de la 1-0. George Țucudean a marcat cu un voleu de excepție de la marginea careului în cea de-a 20-a secundă a meciului, după ce Deac i-a așezat pefect o minge. CFR a continuat să atace și a fost la un pas să mai înscrie o dată, prin Omrani, blocat de apărarea covăsnenilor. Treptat, CFR a început să joace economicos, sperând că poate reuși cel de-al treilea 1-0 consecutiv. N-a fost să fie, fiindcă Vașvari a finalizat nemilos după ce Mensah îl ridiculizase pe Culio, în minutul 48. CFR s-a repliat și a revenit imediat în avantaj, în minutul 57, după ce mijlocașul Damian Djokovic s-a înălțat superb la o fază fixă și a înscris cu ajutorul barei. Ultimele 20 de minute au avut note de dramatism. Culio a fost eliminat din nou, a doua oară în trei etape, după ce a văzut al doilea galben. CFR a tremurat pe final, dar covăsnenii nu au putut înscrie. Mai mult, au greșit în defensivă, i-au făcut cadou un penalty CFR-ului, iar Deac a închis meciul fără emoții.

CFR CLUJ – SEPSI 3-1 (1-0)

Şucudean 1, Djokovic 57, Deac 90+3p / Vaşvari 48

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Lang, A. Mureşan, Camora – Djokovic (81 Hoban), Bordeianu (90 Boli), Culio – Deac, Ţucudean (68 Al. Ioniţă), Omrani. Antrenor: Alin Minteuan

Sepsi: Niczuly – Rudol (46 Mensah), Viera, Jovanovic, Sato – Velev, Vaşvari (78 Hadnagy) – Moura, Flores, Fl. Ştefan (65 Hamed) – Tandia. Antrenor: Eugen Neagoe.

Clasament