CHEFI LA CUŢITE 2018. Încep preselecţiile pentru sezonul 5. Te poţi înscrie şi AICI

Cea mai iubită emisiune culinară, "Chefi la cuțite", dă startul etapei de preselecții pentru cel de-al cincelea sezon, unde pasionații de gătit sau bucătarii au șansa să își dovedească abilitățile la bancul de lucru. 

23 ian. 2018, 12:20
CHEFI LA CUŢITE 2018. Încep preselecţiile pentru sezonul 5. Te poţi înscrie şi AICI

Ultimul sezon a restabilit ordinea în clasament, iar câștigul lui chef Sorin Bontea îi face pe ceilalți doi chefi, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, să își modifice strategia în prima etapă de căutări a unor ucenici talentați. Pe site-ul casting.a1.ro/chefilacutite/ toți cei care care vor o șansă de a obține mult râvnitul cuțit trebuie să completeze un formular și să se prezinte apoi la preselecții cu o farfurie semnătură, care i-ar putea trimite mai aproape de întâlnirea cu cei trei chefi.

Citeşte şi Imagini inedite cu Chef Scărlătescu, nu l-a mai văzut nimeni în postura asta

Echipa „Chefi la cuțite” pornește luna aceasta și prin țară în căutarea celor mai talentați bucătari, care vor să condimenteze cel de-al cincelea sezon al emisiunii. Astfel, dacă imaginația și tainele bucătăriei nu îți sunt străine, te așteptăm în compețitia gustului. Preselecțiile se vor desfășura în următoarele orașe: Timișoara- pe 26 ianuarie, Cluj Napoca- pe 28 ianuarie, București- pe 3 și 4 februarie și Iași- pe 11 februarie. Candidații vor fi nevoiți să își etaleze cele mai savuroase preparate, cu obiectivul de a obține cuțitul mult râvnit și a face parte din echipa unuia dintre cei mai carismatici chefi ai momentul.