CHEFI LA CUŢITE 2019. Situaţie neaşteptată la Chefi la cuţite: „Nu pot să cred aşa ceva”

Chefi la cuțite 2019. Semifinala emisiunii „Chefi la cuțite” este extrem de aproape și concurenții resimt din plin emoțiile. De data aceasta, concurenții au gătit o rețetă aleasă de ei, iar acum a venit momentul jurizării!

RomaniaTV.net
15 ian. 2019, 20:12
CHEFI LA CUŢITE 2019. Situaţie neaşteptată la Chefi la cuţite: „Nu pot să cred aşa ceva”

Cele trei echipe au ales rețete diferite și fiecare a încercat să respecte întocmai indicațiile primite de la Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu!

Bontea a mizat pe o super mâncare asiatică, din care n-a lipsit aroma de curry!

Chef Cătălin Scărlătescu a ales să gătească o rețetă pe bază de pește, un preparat din care n-a lipsit sparanghelul și chips-urile sănătoase din legume.

La capătul opus, Chef Florin Dumitrescu a mizat pe un desert cu aromă de piersici și mere.

Sportivii din echipa de rugby a CSM București au degustat cu atenție și apoi au votat preparatul care le-a plăcut cel mai mult.

Membrii echipelor lui Chef Florin Dumitrescu și Chef Sorin Bontea au obținut cinci farfurii, în timp ce cei ai lui Chef Cătălin Scărlătescu o farfurie. Astfel că toate echipele au intrat la duel.

Doar că Florin Dumitrescu și Sorin Bontea și-au salvat un concurent, respectiv doi, în timp ce Cătălin Scărlătescu s-a folosit de o amuletă și a salvat-o  pe Ana Crudu.