CHEFI LA CUŢITE. Ce mesaje dure a primit bucătarul mincinos. „Impostorule, sper să….”

Dacă până acum nu multă lumea ştia cine este Miklos Tolnai, după emisiunea de la Antena 1, în care a reuşit să producă emoţii pe bandă rulantă cu o poveste imaginară, a reuşit să-şi facă mai mulţi "fani" decât credea. Din păcate însă pentru bucătarul mincinos, cei din faţa micilor ecrane nu au reacţionat prea bine după ce Ministerul Apărării Naţionale l-a demascat. Mesajele care au curs pe pagina lui oficială de soclializare nu-i fac deloc cinste. Cu toate acestea, el a rămas în concurs, dar şi în bucătăria unui restaurant din judeţul Cluj, unde este angajat ca să-i încânte pe clienţii cu reţete sofisticate.

07 mai 2018, 11:57
CHEFI LA CUŢITE. Ce mesaje dure a primit bucătarul mincinos. „Impostorule, sper să….”

Oricine poate spune o poveste lacrimogenă la tv, dar Miklos Tolnai a stârnit furia fanilor „Chefi la cuţite” după ce s-a dat drept ofiţer al armatei române, scrie click.ro. Bărbatul a apărut la Antena 1 şi a susţinut că ar fi stat în comă timp de trei luni, la baza militară americană din Germania, Ramstein, medicii de acolo reușind să-l pună pe picioare. Şi asta nu este tot.

Citeşte şi Impostorul de la Chefi la cuţite rămâne în concursul culinar. Anunţul făcut de producătorii emisiunii

Tolnai a explicat cu lux de amănunte cum a participat la cinci misiuni internaţionale şi ar fi suferit 85 de fracturi. Nimic mai fals, povestea fiind o pură invenţie, demascată de MApN, după verificări în baza de date. Tânărul a reuşit însă să-i convingă pe producătorii emisiunii, care au lăsat povestea lui pe post fără să o verifice şi stârnise emoţie şi în rândul fanilor shiw-ului culinar. După ce aceştia au aflat că totul este o invenţie au reacţionat dur şi nu l-au menajat deloc pe bucătar, căruia i-au trimis mesaje aspre. Redăm mai jos o parte din ele:

„Impostorule! Sper ca chefii să ia atitudine şi să te elimine pentru minciuni! Asta dacă nu sunt în complicitate cu tine!”, „Am murit când a zis că bucătaria era mai grea ca armata. «Câţi ai omorat?», îl întreabă Dumitrescu.. Mulţi! zise impostorul! E ca sosul bechamel pentru tine, chef!”, „Un nesimţit şi un mincinos! Pătezi imaginea oamenilor care chiar au luptat în teatrele de operaţiuni. Un 0 barat!”, „Ai minţit ca un jeg”, „Mizerie ce eşti!”, „Din câte poveşti erau pe lumea asta, ai ales-o pe cea mai proastă. Frumos ar fi să dezminţi în spaţiul public. Pentru liniştea ta, fii fair ! Termină cu bucătăria, că nu ai habar cum e cu milităria. Urâtă invenţia cu crimele făcute acolo!”, aşa sună ce i-au transmis nervoşi fanii emisiunii.

Citeşte şi Chef Cătălin Scărlătescu, LA UN PAS DE MOARTE. A căzut ca secerat

Miklos Tolnai nu a reacţionat până acum în niciun fel. Antena 1 însă a decis să nu-l elimine din show. „Antena 1 va lua măsurile necesare conform contractului încheiat cu concurentul Tolnai Miklos, iar viitoarele ediții vor fi editate, păstrându-se numai cadrele care fac referire la aptitudinile sale în bucătărie. Conform regulamentului și structurii show-ului, cei trei chefi jurizează strict farfuria care le-a fost adusă în față, fără a ști cine este omul din spatele panoului și care este povestea lui. Evoluția concurentului în emisiune are la bază exclusiv talentul său în bucătărie”, se arată într-un comunicat oficial trimis de postul din Băneasa din urmă cu doar câteva zile.